birceefe Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz okullarımız bugün açıldı. Merak ettiğim konu aşı oldunuz mu, olacak mısınız? Okulunuzdaki öğretmenlere sıra geldi mi? Ayrıca 17 günden sonra maskeyle sınıfta olmak çok zor 😣
Narinko birceefe ben okul önceciyim fakat ilkokul bünyesinde olduğum için uzaktan eğitim yapıyorum. İyiki de öyle aşırı bulantım var. Aşı olmadım. Köy okulu olduğu için sıram gelmişti ama hamile kalmayı planladığım ve yan etkilerinden emin olmadığım için olmadım. Hamilelikte de olmicam. Tam araştırılmadan piyasaya sürüldüğünü düşünüyorum.
Sulegorkemakyol birceefe yengem kreş öğretmeni aşı oldu ve maskeli bir şekilde devam ediyolar hep okullarını sürekli gün içindede aralıklı olarak dezenfekte yapılıyor bunu biliyorum ondan ama her okul aynımı bilemiyorum
birceefe Narinko bizim okullar açıldı hocam özel eğitim okullarını açmanın mantığını da anlamış değilim kimseyi de aşılamadılar
Narinko birceefe yani mantıklı yapılan ne var ki bu süreçte? çalışan anneler için kreş ve anaokullarını açtık dediler hiçbir çalışan anne 3 saat için çocuğunu anaokuluna göndermiyo. Ülkeyi okul öncecilerle özel eğitimciler kurtaracak. Sanki atomu parçalıyoruz sınıfta. Atıp turuyolar ama bi icraat yok!