RuyasMom2 Kontrol e geldim doğurdum 🙈 tansiyon yüksekliği sebebi ile acil sezaryen oldum arkadaşlar çok şükür kızım da iyi yanımda uyuyor . Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım ♥️ Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
pozmen RuyasMom2 öncelikle allah analı babalı büyütsün. Bende yarın sabah spinal anestezi ile doğum yapıcam. Ağrım çok oldu mu? Baş ağrısı yada karın ağrısı ?
zuzuo RuyasMom2 spinal sezaryanı neden tercih ettiniz acaba epüdürel belde ağrı bırakıyormuş ondan mı?
RuyasMom2 Hvvatrs kuzum valla bilmiyorum devlette de yaparlar heralde güzel geçti ama şimdi tabi ağrım var ve şöyle diyim yürütmeye başlamadan önce daha çok ağrım vardı ayağa kaldırdıkların da daha iyi hissettim ☺️
RuyasMom2 pozmen Allah razı olsun 💗 uyuşmalarım geçtikten sonra ağrılarım başladı ne yalan diyim ama ayağa kaldırdıkların da biraz daha rahatladım canım tabi yine zorlanıyorum insanın eli bile kesilse düşün ne kadar acıyor ama korkulacak hiçbir şey yokmuş ona emin ol☺️
RuyasMom2 zuzuo ya ben aralarındaki farkı tam bilmiyorum epidural normal doğum da oluyor diye biliyorum canım. Genel anestezi istemedim çünkü burnumda sıkıntı var sürekli tıkanıyor bence spinal anestezi daha rahat hemen ağrıların olmuyor
gullcannn RuyasMom2 Yaa hayırlı olsun🥰 Dün postta sinirlendim ben doğrucam erkenden diyordum. Dayanamayip siz doğurmuşsunuz🤗 Şaka bir yana Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla mutlulukla büyüsün 🤲💕
RuyasMom2 gullcannn hahahaha yaaa evetttt gerçekten öyle oldu 🙈 çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim size ve tüm annelere kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️☺️