Babybe Sevgili Anne Adayları🌸 Bugün 22 haftalığız, hareketleri bazen günde 2-3 kez bazen hiç hissetmiyorum. Ne zaman her gün düzenli hissetmeye başlarım? Eşimde görsün istiyorum ama henüz dışardan belli olmuyor tabi🤤
Kara_keci1 Babybe merhabalar,28-29.cu haftalarda duzene girmeye baslar belki daha erken bile baslayabilir benim bu haftalardaydi o yuzden,hele bir de insallah 30lu haftalari gordugunuzde patir patir yerlerinde durmazlar🤗🤗❤
Emelg Babybe bende 23 haftalıpım kızım 17 haftada başladı daha çok hissediyorudum şimdi isen arada bir dedğiniz gibi bazen tereddüt bile ediyorum 😂
TazeAnnee6767 Babybe canm öle fazla belli olmz ama atar damar nasılsa tekmeside o sklde oluyor bnde 22 hftalikyiz bnde ilkkez bugün dışardan hissettim gördüm yani hatta arkadsma bile gsterdm diyeblirm çok hafif bir atma oluyor
mlkkk Babybe 25ten sonra düzene giriyor gün içinde en az 10kez hissetmek gerekiyor şuan düzenli olmaz sizin 😊
Emelg Babybe inşAlah yaa ama her hafta bitiminde daha da hissediliyo mesela geçen hafta bu kadar değildi
Emirinannesi34 Babybe şuan 30.haftadayım eşim elini koyduğu anda geri çekiyor nasıl vuruyo böyle diye🤣 az daha sabredin bende o haftalarda oda hissetsin isyedim ama 25ten sonra ara ara vurduğunda az da olsa anlıyordu
Morvy Babybe 24+4 haftalığız 1-2 gündür dışardan baya baya belli ediyor kendini yerimden hoplamaya başladım tekmeyi yedikçe🙈
Emirinannesi34 Babybe 70 gün kaldı keşke 170 olsaydı diyorum benimle birazdaha aynı bedende kalsaydı. Çok değişik bi duygu
Mrymonek Bende 20 haftaligim hep bunu düşünüyorum ya. Ama erkenmis :) bazen gaz gibi bazen evet geziyor içerde diyorum ayırt edemiyorum birşeyler oluyor ama bakalım😁