G_M_Z Neden böyle oldu bilgisi olan varsa paylaşabilir mi hanımlar 😕 5 gün geciktim test yaptım negatif 😕 böyle bir şey yaşayan var mı?
Nzlozkn G_M_Z gayet normal canım normal şartlarda bile stresten ya da başka sebeplerden dolayı 1 haftaya yakın gecikme yaşanabiliyor Allah kucagını boş bırakmasın hayırlısı olsun stres yapma akışına bırak
nanna G_M_Z hamileysen bile bhg değeri nin idrarda çıkması daha uzun sürüyor Kanda baktırabilirsin kesin neticeye ulaşmak için
Susamtanem2 ssbolg Hava değişimi stres bı de bebek planliyorsaniz kesinlikle onunda etkisi oluyor ya da geç dollenme
sdmr20 Bence testle uğraşmayın yanıltıyor en kesin sonuç kan vermek en azında belirsizlikten kurtulursunuz böyle stresle olacağı varsa da olmuyor 😔
Ayse32 nanna canım adete yakın yumurtlama görüp döllendiyse adetin gecikse bile testte çıkmaz 7 gün adetim gecikti testte çıkmadı sonra çıktı hayırlısı olsun hakkında inşallah vardır 😊
Egemenim64 G_M_Z İdrar testine güvenme canım bende yaptım 4 5 gün geçikti yaptım negatif çıktı ama şimdi 15 haftalık gebeyim kan en doğrusu 4 5 gün sonra acilde kan verdim 240 çıktı betahgc idrar testine güvenme canım ❤️🥰
Ayferrr25 Egemenim64 benimde bugün gecikmemin 5. Günü sabah test yaptım negatif çıktı ama dikatli baktığımda çok ama çok silik ikinci var sanki yada banamı öyle geliyo bilmiyorum ama bugün o ikinci çizgiyi görecem diye gözlerim şaşı oldu artık 😂🙈🙊🤦♀️
Susamtanem2 ssbolg Valla benim sat 7 gün geçti 3 idrar 1 kan testi negatif çıktı 14 gün geçtikten sonra pozitif çıktı 2 haftalık geç döllenme oluyor
G_M_Z @Susamtanem2 yaa senin adına çok sevdim inşallah darısı benim de başıma 🥰 kan verdim şu an sonucu bekliyorum