Mom726272 Allah razi olsun bir hastaligi yoktu rabbimizin takdiri ecel genc yasli bebek dinlemiyor bu da bizim sinavimiz ben inaniyorum sabredip isyan etmezsem cennette onunlayim o benim namaz kilmama vesile oldu 13 yasimdan beri kiliyordum o olunce biraz isyan gibi bir sey oldu ilac falan kullandim depresyon ilaclari oz kizimi aylarca tanimadim anbemi babami tek dusundugum vefat eden kizim bir gun ruyama 7 yasinda geldi bembeyaz giyinmisti cok guzel bir kizdi simsiyah sacli beyaz tenli o anne ne yapiorsun sen nasil namazlarini birakir Allaha isyan edersin uzulme artik yeter beni de uzuyorsun nolur ablamin sana ihtiyaci var dedi ablasi da 1.5 yasinda bir seydi aralarinda 1 yas var ondan sonra ne isyan ettim ne namazimi biraktim buyuk kizim simdi 10 yasinda cok sukur buyudu esimden ayrilmisdim 2.kiza hamile iken 8 yil kadar evlenmedim kimse ile sonra esim cikti karsima ben esimi 8 yil secdemde istedim rabbimden Allahim en hayirlisini cikar karsima diye elhamdulillah guzel bir evliligim var bebegimiz olacak insaAllah ekimde kucuk kizimda oz babasinin yaninda idi kizimin uvey annesi vardi o dusurmus mahkeme oldu 3 sene surdu sucsuz ciktilar ama Allahin adaleti sasmaz ona sigindim dayandim gerci dusme bahane rabbim onun ecelini oyle yazmis bende de olsaydi o gun vefat edecekti 😔😔😔😔