Seval0101 3bebis 22 yaşındayım ilk gebeliğim 19 haftalık ikiz gebelik 💕 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Emel_1302 3bebis ayyy benimde 3. Bebek 24 yaşındayım 2 oğlum var 20 haftalık olduk ama henüz cinsiyet ogrenemedik
Misoa Mutluolmaliyim hiç endişelenmeyin ilk birkaç yıl zorlanabilirsiniz biraz ama sonrası çok rahat çok güzel oluyor. Benim kızımla oğlum arasında 5 yaş var. Oğlum biraz büyüyüyp de ablasıyla oynamaya başlayınca neden daha önce yapmamışım 2. Yi dedim.kızımın Eski sıkılmaları gitti birbirlerine yettiler şükür. Şu an 3. Ye hamileyim yaş 32. Bakalım nasıl olacak🤭
Mutluolmaliyim Misoa haklisiniz aslında Rabbim yardım ediyor kullarina Allah bağışlasın yavrularımızı inşallah ♥️
MineG 11 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 28 yaşındayım. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah tatlış hamişler😊
Oztrkesra 2kizanasi maşallah ne güzel 🙏🏼 İnşallah kolay geçer. Bende ikinciyi fazla ara geçirmeden düşünüyorum da zor mu acaba diye merak ettim
Yagmurm2 30yasindayim 2. Gebeligim 12 +3 haftalik hamileyim ultrasonďa 13+3 gozukuyor rabbim hepimize saglikla vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin
ArzuYkp1967 Merhaba ben 40+4. Gündeyim hala açılmam veya sancım olmadı bebeğim doğum kanalaına girmemiş ne yapmam lazım sizce bu saatten sonra doğum kanalına girer mi yoksa sezeryan mı olmalıyım ?
Nejlaoyku ArzuYkp1967 bende 38+5 2 cm açıklığım var 2 haftdr ilerleme yok ara ara agrım oluyor nstde agri çıkıyor ama genelde hissetmiyorum 3400gr olmuşuz dün gitmiştim doktora 40+7ye kadar bekliyoruz dedi
Failknr 3bebis ilk bebiş. 9. Hafta ve bugün ıltrasonda gördük, kolları falan hareket ettiriyordu çok şaşırdım baya hareketliydi