Hlmdmr brcozdmr-068906 diğerleri kaç yaşında uzun ara deyince dikkatimi çekti benimde 3. Küçülme arası 8 Ya S büyükle 10
Ozlemtpl Mutluolmaliyim amin cümlemizinki canım. Tabiki zorlukları var ama bence değer 😊 benim bir avantajım çocuklarımın yaşlarının çok küçük olmaması. Büyük kızım 19 yaşında ortanca kızım 11 küçük kızım da 5 yaşında❤ yani çok zorlanicagimi sanmıyorum tek korkum küçük kızımın kıskançlıktan hırçın olması. Suanlik çok ama çok seviyor ve hemencecik dogmasini istiyo ama doğduktan sonra nasıl olur bilemem 😊 rabbim herturlu sabrini veriyo anlayacağın hic korkma
Mutluolmaliyim Ozlemtpl kesinlikle canım çok sağol inşallah sağlıkla gelsinler Rabbim yüzümüzü güldürsün 🥰🥰
Bayshr 32 haftaligim 25 yaşındayım ilk gebelik yarışmacı arkadaşlara Allah yardım etsin bı avaz da kurtulalım inşallah 🥰👍😊
2010-2013 Burcusenel aaa nede güzel doğal yollardan mı oldu yolsa tedaviyle mi oldu. Bende ikiz bebek çom istiyorum…
miniklerinannesi57 Benimm 1,5 yaşında bi kizim var ve 12+1 haftalik hamileyim 27 yaşındayım. Anne olmak çok mükemmel bisi ya 🥰🥰🥰🥰 Allah iyi anne ve baba olabilecek kimsenin kucagini boş birakmasin🙏🙏🙏🙏🙏
Semire 3bebis ilk gebeliğim 21 yaşındayım 23+3 haftalık olduk yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Senadalmiss Neslihan_13 bende 26 yaşımdayım 3. Gebeliğim ve iki oğlum var 😄 ne güzel tesadüf ama benim cinsiyet öğrenmeme daha çok var ☺️
Kivircikk 3bebis ilk hamileligim 9 +1 iz zor geçiyor ama herşey bebislerimiz için rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤰🏻🙏🤲
BihterSymn99 sultanademm evet canım 14+5oldu bebeğim 5+4de öğrendim hemen o gün gittim doktora gördüm