Cancancan bebegiimle38 merhaba bana da bu tanıyı koydular acaba hangi doktora gidiyorsunuz kayseride doğum yapacağım bende
Dyguuuuuu bebegiimle38 Kayseri de değilim ama bi arkadaş zeki semih uludağa gitti ve memnun kaldı yanlş hatırlamıyorsam memorial hastanesinde
Bilgeveyis Benim bir tanıdığım plesenta plevria oldu 31 32. Haftalarda kanaması oldu Erciyes e yatış verdiler doğum olmasın diye engellendi bir süre 36 37. Haftalarında doğum yaptı
nur_3838 Cancancan Allah bağışlasın ☺️benimde bebeğimin eşi biraz aşağıda Acıbadem Cemal ünlü hocaya gidiyorum çok memnunum kendisinden
Cancancan nur_3838 benim tamamen kapatmış ve önceden sezeryan olduğum İçin yapışma riski de varmış fakülte de iyi bi doktor bul dediler araştırıyorum bende zamanla çıkabiliyormuş da inşallah düzelir de sıkıntısız atlatırız size de çok geçmiş olsun
nur_3838 Cancancan çok teşekkür ederim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız inşAllah 🤲🏻 prof dr M Tuncay Özgün var bu doktorun bu konularda başarılı olduğunu duymuştum fakültenin doktoruydu şimdi kendi yeri var isterseniz bi onunla da görüşün