Miranannesi Acil anne sütüne ihtiyacımız var sütüm gelmediği icin doktorum cocugumun gec iyilesebilir oldugunu soyledi 1-2 defalik emziren bir anneden süt almam lazim benim sütüm gelene kadar lütfen yargılamayın cocugum yoğun bakımda mecburum ona süt göndermeye
Miranannesi EceveDenizinAnnesi maşallah dua edin benimde gelsin artik yatamıyorum harap ettim kendimi Allah size bağışlasın evladinizi
Miranannesi poyrazinannesi3547 herseyi denedim herşeyi damla dahi yok kendimi harap ettim artik gücüm kalmadı
Gulbeyazk Allah yardımcın olsun canım sadece esenlerde arama istanbul geneli ara bi şekilde gidilip alınır yeterki birini bulasin
Yenihesap Miranannesi canım çevrimdışı olduğun için numaramı geri sildim çevrimiçi olur olmaz yaz bana yeğenim 1 yaşında ek gıda alıyor yengem yardımcı olmaya çalışacak sana
Miranannesi Yenihesap cok teşekkür ederim bitanem buldum ve buldugum kişi halamın kızı Allah senden razı olsun güzel kalbinden öpüyorum sabahtan beri heder olmustum cok şükür buldum🥰
Yenihesap Miranannesi ayyy Çok sevindim😍 bizim komşunun buzluğunda 3 biberon duruyor şuan aklında bulunsun ve onlarda esenlerde eğer ki yeterli gelmezse yada daha çok isterlerse aklında bulunsun hemen bana ulaş
Gulbeyazk Miranannesi çok sevindim canım ya bulmana ama çocuk doktoruna da haber ver olur mu çünkü bebeğin bağırsakları kabul etmeyebilir başka bir sıkıntı yaşamasın Rabbim yardımcımız olsun
Deletedmom_5 Miranannesi allah evladınıza ve tüm hastalara tez zamanda şifa versin üstte kalsın inşallah bulunur❤️ mama verme durumu yokmu peki
Miranannesi Yenihesap esenlerin neresinde acaba yakınsa alabilirim onu da çünkü benim sütüm yok doktor istedigi zaman zor durumda kaliyorum