Esra-07 Ya çok merak etmisimdir o kadar ıkınırken arkadan çıkmıyor mu acaba bir kaç kişide duydum yapan da oluyormuş yapmayanda arastirmama göre kalın bagirsak o sırada temiz olurmuş yapanlar %2 kişi oranında görülürmüş
Fadimeanne Esra-07 norml yaptım buyuk tuvaletim yapmm bagırsaklar temizlensin diye şırınka ile bişi yaptılar 4 gun tuvaletimi yapamadım bende hep korkuyordum
Yoncca Esra-07 ikinci kızımda yaptım baya 😃😃 normal bı durum yani o yüzden aç bırakıyorlar doğum süresince ben hazırlıksız gittim dışardan yemek yemiştim 😃
milena11 Esra-07 doğum öncesi lavman yapılır genelde ondan sonra doğuma başlanır bağırsaklar boş olduğu içinde ya çok az sızıntı şeklinde yada hiç yapmadan biter doğum
Umi21 Esra-07 Doğum esnasında olabiliyormuş eğer öyle bir durum yasamak istemiyorsanız doktorunuzdan Doğum öncesi lavman yapılmasını isteyin bagirsaklarinizi temizlerler hiç bir sorun yaşamazsınız
Esra-07 Umi21 böyle bir durum yasamayı istemem herhalde utanırım olmaması icin bende lavman yaptırırım nolur nolmaz
MDT Esra-07 bazı kişilerde doğum esnasında dışkılama olabiliyormuş. Bu gayet normal bir şey ve doktorlar bunu anlayışla karşılıyor
aslihanerogl Esra-07 sanci popa kısmını vururmuş sanki tuvaletin geldi gibi hissediyormuşun temmuz da doğumum var annem bana sürekli diyor sancin geldiği zaman yürü diyor tuvaletin geldi sanıp tuvalete kesinlikle gitme diyor allahım korusun tuvalete fln düşürürsün diyor
Kumru_ aslihanerogl Zaten doktor büyük tuvaletin gelir gibi olursa çağır diyor sancı esnasında. Çünkü bebişin gelişi tam da o şekil hissettiriyor gerçekten🙈
Gizem___ Esra-07 ben yaptım 🙈 lavman yapmadılar öncesinde de 4kez tuvalete çıktım gece boyunca ancak yine geldi yapacak birşey yok normal bir durum 🤷🏼♀️ Zaten utanacak halim bile kalmamıştı kendimden geçtim 😂
Ksnmzz Esra-07 doğumdan önce lavman diye birşey yapıyolar. Arkadan bir serum kadar sıvı veriyolar ve 5-10dk içinde ishalden gibi bi şekilde herşeyi boşaltmış oluyosun zaten.