Adaa8905 sultanademm Son adet tarihine göre hesaplanır canım benim beta 1536 çıkmıştı 2 gün sonra keseyi gördüm tam 5 haftalikken
sultanademm Ahfbkl karartmadim ama eşim çok üzüldü bana diyo herşeyi araştırdığın için çok şey bilmek bazen zarar diyor 😔
Dfdfdfdf60- Yenianneadayi2208 4 haftalık keseyı 6 haftalık kalp atısını duydum keseyı gordugumde degerım21148 di
GKP22 sultanademm 1743 dü karından gözükmedi değeri görünce doktor normalde gözükmesi lazım kesenin bu değerde dedi alttan muayene ile baktı o zmn gördü çok küçük daha ondan görmemişiz dedi
123ozgee GKP22 alttan muayene zor mu bende yarın ilk defa kontrole gidecem de alttan muayene yapma ihtimali var da merak ettim
Selinozsoy sultanademm ben 5 haftalıkken evde test yapmıştım pozitif çıkınca doktora gittim kese gözükmüştü
NurCeren00 sultanademm ben endişe edilecek bir durum olduğunu zannetmiyorum canım. Ama sen doktoruna güvenmediysen istersen başka bir doktora sor. 2 gün daha bekleyip tekrar gidebilirsin hem hcg yükselmiş olur hem farklı bir doktordan görüş almış olursun
Zuhreee Mirac2507 ben ilk randevuma 7 haftalık gidicem ama son adet tarihime göre 7 haftalık kalp atişi kese bebek görünür mü sizce🥰 yani siz 7 haftalıkken son adet tarihinze göre mi 7 haftalıktı
mcansu sultanademm ben gebeliği öğrendiğimde 5. haftanın içindeydim. Hcg seviyem 7000lerdeydi. Vajinal ultrasonla keseyi görmüştü doktor ilk o zaman.