Funda2735 Hamileliğimin başından beri devam eden bu korkuya evladımı görünce geçecek desemde korkuyorum tesellisi yok ve daha yolun başındayım siz neler yapıyorsunuz veya önerileriniz neler 😬☺️
korkmazkubra Funda2735 benim anlamadigim birşey var benim 2. Gebeliğim kızım 5 yaşında normal dogum yaptım çok korkuyordum şimdi tekrar hamileyim ve gene çok korkuyorum 1 kere doğum yapmış olmama rağmen aklım gidiyor
milena11 Funda2735 tramva oldu bende normal doğum okadar korkuyırum ki anlatamam. 1 yıl hemşireyken doğumhanede çalıştım sürekli ordaki kötü anılar aklıma geliyor elimde değil.
2prensin_annesi Sabah sezeryan ım var ve kan hastasıyım inanın bende çok korkuyorum endişeliyim heycan hepsi çok fazla sakinleşemiyorum 😨
Elif2912 Funda2735 3 uncuye hamileyim ikinci dogumum kabus gibiydi bazen ruyama giriyor travma oldu resmen daha otesi sanirim olamaz ama korkmuyorum napayim girdi cikacak bi sekilde o saglikli olsunda dayanirim allah benimle
N_A_Z_L_I_M Elif2912 Benimde 3. Doğumum olacak (Normal) 36 haftalık hamileyim çok korkuyorum😬 Şöyle düşününce rahatlıyorum biraz bebeğimi kucağıma aldığım anı emzirdiğimi filan 🥰 Rabbime güveniyorum Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah 🤲🤲