mucizebebek03 Ilkayy Oyyy rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşALLAH canım 🤲🏻❤darısı bana kesinleşir inşALLAH 😁😁😂
Bebegim4 Ilkayy gözün Aydın olsun canım benim rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 💕düşük tehliken için ne dedi ordanda güzel haber almışsındır inşallah Allahım izni ile
Ilkayy Bebegim4 amin canım çok saol rahim kendini toplamış dedi plansentada toplamış dedi şuan aktif tehliken yok ama dikkat etmen laızm yinede dedi 🤲
Bebegim4 Ilkayy bizde bugün gittik aynı şeyleri dedi ilk 4 ay önemli Allah’ın izni ile sonra dikkatli bir şekilde devamke😂
Pelinbyrktrlr Ilkayy Sağlıkla doğsun inşallah 😊 Ama kilosunu yanlış söylemiş olmasın doktor, benim 24+5te 950gr dı 1 hafta önde demişti doktor 😬
Ilkayy Pelinbyrktrlr ben yanlış yazmışım canım adamın teki yanımda 950 filan dedi kafam oraya gititi 138 gram 🥰😂
Ilkayy Bebegim4 oh çok şükür canım allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🤲 6 aylık olduğun zaman daha korkma dedi
Bebegim4 Ilkayy az kaldı maşallah bak senin hayırlı sağlıklı, bizim daha ver yolumuz 3 ayımız var nerdeyse bide benim kan sulandırıcı sıkıntım var daha düzen doz tam ayarlanamadı birde şekerim ver baya uğraşıyorum bildiğin
Ilkayy Cicek10 hep yanımdaki adam yüzünden münübüste 950 gram şukadar fiyat dedi bi iycek icin. Benimde kafa gitti 😂😂
minikkuzununannesi12 Ilkayy bugun ben de cinsiyet öğrendim kızımız oluyor.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Zezeeeyyldrm Ilkayy kız yanlış anlamışsın o kadar çok olamaz o haftada ben 16 haftalıkken doktora gittiğimde 248 di 2 hafta önden gitmesine rağmen buydu kilosu