synpolyanna Kızlar dün sabah beta hcg 310 çıkmıştı kendi doktoruma gittim bugün kan verdim 367 çıkmış doktor dış gebelik olabilir dedi ama ben yine de ümit etmeden duramıyorm😣😣
minikmucizelerimmm synpolyanna Test iki günde bir tekrar etmen gerek aynı saatte aynı laboratuvarda ve iki günde iki katı artması gerek canım. Insallah hakkından hayırlısı olur🤲🏻
Yaprak- synpolyanna artışın gayet güzel normalde 2 günde bir ölçülür sen ertesi gün yapmışsın takılma böyle şeylere iyi düşün rahat ol canım
synpolyanna minikmucizelerimmm farklı yerde oldu o kadar farkeder mi ki ya 2 gün sonra bi daha gel kan ver dedi
Bebek9898 synpolyanna farkeder tabi Ben laboratuvarcıyım Bi kan sonucu 21 cıkıyo Baska bi hastaneye gönderiyoruz üstelik aynı cihaz ve aynı malzemeleri kullanıyoruz kardes hastanemiz Orda 5 cıkıyo..O yüzden hep aynı yerde ve 2 günde bir yapın 🌼🌼 kötüde düşünmeyin hemen Rabbim sağlık versin sizede bebeğinizede☺️🤲🤲💚💚💚
synpolyanna Bebek9898 amin inşallah çok morelim bozuldu😭😭 2gün sonra bir daha gel kan ver dedi. İçim içimi yiyor. İnşallah dış gebelik değildirr😭😭
afrasil synpolyanna 2 gün olmams ki belki 2 gün sonra %60 artacak iyi düşün ve dua et bence insallah bebegin seninledir ❤
derya45 Canım benim stres yapma sakın.Stres yüzünden bebeğini kaybeden biri olarak söylüyorum.Bol dua et.Doktor bana kalbi az atıyor dedi.O kadar ağladım ki 1 hafta boyunca.Sonra azıcık atan kalbi de atmadı
synpolyanna Yaprak- inş canım adet düzenime göre kadın öle dedi ama başka doktorada gideceğim bakalım
Eylul1987 synpolyanna bigun arayla vermissiniz cok artmamasi bu yuzdendir. Bence iyi dusunun bol dua edin. Varsa yicek ekmegi yer zqten yoksa napsak bos. Bende iki sene sonra dogal hamile kaldim kendimi cok.yormuyorum evet ama o kadarda cok dikkat etmiyorum gelicekse dunyaya gelir gelecegi yoksa zaten 9 ay yatsamda bos
synpolyanna Eylul1987 doğru valla yiyecek ekmekleri varsa dünyaya gelecekler Allah bağışlasın 2 senedir biz de istiyoruz nasip bakalım
serennt Eylul1987 haklısın allahım aratmasın kimseyi bende bugün artık nasip dedim nasip allah verirse kurban olurum
serennt synpolyanna artık vermicem beklicem pazartesi gününü 60/110/160 böyle kaldı en son doktor sürekli kan baktırma bekle bir hafta dedi biri kürtaj dedi digeride kürtaj demek için erken olabilir geç döllenebilir sabret dedi pazartesi günü keseyi görürüz inşallah allahım kalbimizi biliyor hepimiz hevesle bekliyoruz inşallah değerim artar gözüm korktu bugün aldırmadım beklicem