maviscik77 2 aydır zaten baş aşağıydı bu gün doktor kanala inmiş dedi hatta biraz fazla inmiş diye belirtti , 37 haftalığız , sizce erken gelme ihtimali var mı 🥰 daha önce kanala girdikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız anneler 🤷🏼♀️
Duygu6166 maviscik77 normal hareketleri dışında nasıl hareketler hissediyosunuz benim 28 haftadan beri baş aşağıydı zaten ama bu ara hareketleri çok değişik geliyo sanki tam kasığımda değişik hareketler hissediyorum kanala inmiş olabilir mi 34 haftadayız
Crn1996 maviscik77 canım bebişin gelmesi için kanala girmesi yeterli değil açılman da olması lazım doğması için hem zaten bu haftalar erken değil doğum haftaları artık 😊
maviscik77 Duygu6166 ben şu an resmen rahmimde hissediyorum çok baskı yapıyor , yürürken 2 haftadır çok zorlanıyorum sürekli tuvaletim gelmiş gibi oluyor , doktor da söyledi kanala inmiş sen de hissediyorsundur zaten dedi
Duygu6166 maviscik77 ay bende öyleyim hatta otururken çocuğun kafasına oturuyormuş gibi hissediyorum oramda aşırı baskı oluyo bacaklarımı birleştirerek yürüyorum bazen büyük tuvalet hissi oluyo ama erken daha benim için 34.haftadayım😔
maviscik77 Crn1996 erken derken hafta olarak değil de ben hemen kanala girince gelir mi anlamında yazmıştım , pazartesi çatıma bakacak bakalım nasıl olacak ☺️
Crn1996 maviscik77 duyduğuma göre iki hafta diyorlar ama değişiyor bence çünkü 4 hafta sonra gelen de var bebişlerin keyfine kalmış artık😁
aslannaz21 maviscik77 37+1 olduk bu gun kontrol vardi baş asagi donmus basi baya asagida dedi dogum ne zmn olur dedim belli olmaz dedi bakalm hayirlisi baş aşagi dondukten sonra ayriyetten kanala da mi giriyor
maviscik77 aslannaz21 aynen öyle zaten 2 Aydır başı aşağıdaydı, kanala girdiğini hissettim zaten artık daha da aşağıda