Miniiikk2 Kızlar 16+3 üm 61 kg ile hamile kaldım. Bugün tartıldım 66 olmuşum sizce kilo artışı normal midir?
zehranurr Miniiikk2 biraz hızlı gidiyor gibisiniz. Şu an aldığınız kilolar hep size yarıyor dikkat etseniz iyi olur
Miniiikk2 zehranurr Bir de bende şişlik var bu aylarda ellerim ayaklarım şişti doktor da su tüketmem gerektiğini söyledi bu şişlik de kiloyu etkiler mi bilginiz var mı? İlk gebeliğim olduğundan pek bilgi sahibi değilim de 😌
3MelekAnnesi3 Miniiikk2 bende 16. Haftada 4 kilo almıştım 22 de gittimde 6 kilo almıştım toplam 10 kilo doktor hızlı alıyorsun demişti bence yol yakınken siz dikkatli ilerleyin 😊
DryTrk 13+4 üm 1 gr alamadım üstüne verdim hala 52 kiloyum. Ben de alamıyorum diye panik yapıyorum su içsem kusuyorum 😔
Fasulye24 16+1m bende 61 kiloyla hamile kaldım arada 61,5 62 oluyorum sonra yine 61 görüyorum. Büyük ihtimalle yemeyle alakalı olabilir ben hamur işi tatlı yiyemiyoruz hiç canım istemiyor kahvaltı ve akşam yemeği bide meyve oda genelde ekşi olacak ☺️
Miniiikk2 Fasulye24 peki bu şişlik ellerim ayaklarım bu aylarda şiş oluyor ayaklarım falan doktor su tüketmelisin dedi acaba bu şişlikte etkiliyor olabilir mi?
Fasulye24 Miniiikk2 olabilir bu süreçte su baya önemliymiş günlük en az 2 litre deniyor ama bamada sorarsan zor bende okadar içemiyorum su harici başka bişey dedimi peki benim arkadaşımda şişlikten şikayetçiydi hipertansiyon çıktı onda da Buda bi etkenmiş mesela
Miniiikk2 Fasulye24 Hamur işi tuzlu şeyler yememe dikkat etmeliymişim bir de ayakta fazla durunca şişlik oluyormuş bende su içemiyorum maalesef nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Fasulye24 Miniiikk2 Aynen tansiyon çok önemli dikkat et arkadaşım çok sıkıntı yaşadı hiç düşmedi tansiyonu gerçi ondan hipertansiyon oluştu gebelikte oluyormuş sanırım