Babykuzucuk  kızlar regle daha 5 gün var fakat ışıktanda yanlıs çekmiş olabilirim silik bi çizgi görüyorum yada benmi yanlıs bakıyorum anlamadım
Ecemeylul Babykuzucuk aynı yollardan bende geçtim canım günler hiç gecmiyordu inşallah Allah nasip eder sanki bende hayali çizgi gördüm inşallah var dir sağ salim Allah kucağına almayi nasip etsin
NurCeren00 Babykuzucuk canım bende gördüm inşallah vardır 🙏🏻 Ama bu testler regl geciktikten sonra doğru sonuç veriyor, birde burada gördüğüm kadarıyla hatalı sonuç verdiği çok olmuş. Daha kesin olması için “erken gebelik testi” alsan eczaneden daha iyi olur.
Morvy Babykuzucuk bu arada ben 5 gün fln gecikmiştim direk met bşr çizgi çıkmıştı biraz daha sabredin😌
zehranurr Babykuzucuk beta değerin henüz düşük olduğu için öyle aşırı silik. Gün geçtikçe değerin artar ve çizgi koyulaşır. Bence bu testlerle uğraşacağına yarın sabah kan ver
Babykuzucuk Ecemeylul aminn daha cok yeniyim olmassa üzülmem benden daha cok ugrasanlar var ama yinede aminnn 🤲🏻
NurCeren00 Babykuzucuk valla birde sabredebiliyorsan sabah ilk idrarla yap derim veya 4 saat falan tut tuvaletini 🙈. Ben heyecanlandım
Babykuzucuk NurCeren00 bide beni düşün ellerim titredi ter içinde kaldım sabah yinr yapıcam insan kendi olunca inanası gelmiyo başkasında görsem kesin var derim kendim olunca inananamıyorım
mommy_bee cizgi o kadar ucta olmaz ki. Ben göremedim ama sabah bence farkli marka testler alıp yapın ki illaki birinden emin olursunuz. Hayırlısı olsun insallah bebiş geliyordur.