Bu konuyu bayağı araştırdık. Niyetimiz çift yönlü travel sistem almaktı. Ebebekte casual cadillac denedim. Arabanın sürüşü çok güzel ama o kadar ağır ki açıp kapatamadım, eşim yanımda yokken mümkün değil dışarı çıkartmak. Daha sonra bir tane youtuberdan gördüğüm pierre cardin twist plusa niyetlendim. Arabanın özellikleri çok güzel,kolu diğer tarafa çekerek direk yön değiştiriyor, port bebe kaldırıp çevirmekle uğraşmıyorsunuz.Fakat sıkıntı şu ki yön değiştirdiğinde artık büyük arka tekerlere doğru sürmeye başladığınız için sürüş zorlaşıyor, satıcı da aynı şeyi söyledi. Yani yön değişimi çok pratik gelmedi. Ayrıca yine çok ağır ve bagajda ciddi yer kaplayacak gibi duruyordu. En sonunda hem hafif hem travel sistem bir araba yok galiba derken pierre cardin karma travel sistem arabayı keşfettik. Oldukça hafif. Puseti port bebe üstüne takılıyor ( yeni versiyonlarda ayrı takılabiliyormuş ama biz beceremedik onu). Tek elle katlanıyor, bagajda çok az yer kaplıyor. Bence tek eksiği çift yönlü olmaması ama sonra düşününce çok gerekli değil gibi geldi. Çünkü puset zaten size bakıyor, port bebeye geçtiğinizde de çocuk hep ileri bakmak istiyor. Gözetleme penceresinden çok rahat izlenebilir, kendinden sinekliği var. Kısacası ben çok beğendim, tavsiye ediyorum. Bunların hepsi benim görüşüm tabi 😊