Emaden7 07vefa42 ben kraft onyx bebek arabası aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama memnun kalacağımı düşünüyorum çok araştırarak aldım
Dilasila Hot Mom Poussette Combinée Trio 2 en 1 combinée,360 degrés de rotation, 100% pu cuir, angle de siège réglable, réversibilité 2021 New - F023 Gris foncé 3-1
mybabyhe Bilgevgi deneme şansınız oldu mu arabayı bende e type 3 in 1 alıcam istanbula gelip çünkü mağazası bir tek orada çokta memnun kullanıcı müşterisii var ama ben birebir görmedim. Siz sürdüyseninz arabayı düşünceniz ne yönde acaba
Bilgevgi mybabyhe anex in mağazası bilindik mağaza değil. Randevu usulü alıyorlar. Ben Anadolu yakasında olduğumdan metropol e gittim. Ama AVM de değil yeri. Metropo rezidans in içerisinde bir yer. Ben m type aldım. Henüz bebişim dogmadigi için kullanmadım. Benimki de 3 u 1 yerde. Ama çok şık. Tabii biraz büyük.
Nursenaplt asliby kesinlikle hayır sürüşü yolda kaldırımda çok rahat bir araba manevraları vs. Herşeyi çok iyi memnun kalacağınıza eminim
effy Mrvren mamas papas yeni bir model çıkarmış. En hafif modelleriymiş ismi Airo. 7.6 kg. Ben de ona bakacağım
Hellobaby2 ekimannesi3 travel daha ağır kabinlere göre ve katlanması zor çok yer kaplıyor. Kabinler daha az yer kaplıyor hafif ve tek elle katlanıyor. Valiz gibi sürüyorsunuz
Elifmstf Derya2021 bebek arabası seçmek gerçekten uzun meseleymis 3 ay boyunca sadece araştırma yaptım. Ama aldigimdan çok memnunum içime çok sindi gercekten kalitelide. O yüzden begeniyorsan görüntüsünü canlıda emin ol daha da çok beğenirsin. İçin rahat olsun😇
Elif-Yunus esila1987 nereden aldınız 2. El olarak bende düşünüyorum 2. El almayı zaten fazla binmiyorlar gereksiz o kadar para vermek
MD00 Bir fikir vereyim trendyoldan şahsen hiçbir şey almıyorum ,çevreme de öneriyorum bir sorun olduğunda uğraş dur kabul etmezler falan filan ,ben şöyle yapıyorum trendyol satıcı ünvanını Google yazıp şirketi bulup kendim görüşüp diyorum ki sayın ilgili trendyola komisyon ödemeyin ben size şu kadar fiyat veriyorum bana whatsap üzerinden fotoğraflar vs gönderin daha güvenli oluyor
mervenrrr 07vefa42 Bende kiwinin aldım kızlar aşırı kaliteli kolay açılım kapalımı var ve çok kullanışlı baya araştırarak almıştım bende
Elifmstf Nihalzydn benim kullanmama 8 gün kaldı çok hevesliyim💙 sağlıkla gelsin miniklerimiz herşey onlar için🥰🤲
Nihalzydn Elifmstf yaa sizin bitmiş artık inşallah kolayca sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰 biz biraz erken davrandik bebek arabası için beğenince🙂 benim daha 14 haftalık o günleri görür müyüm çok uzak geliyor 😅😌