Enk3333 Merhaba kızlar o gün uyandığınız da yada gün içinde kendiniz de yada vücudunuz da farklı bir değişiklik hissettiniz mi ruhen yada bedenen his geldi mi ? (Su,nişan hariç)
Arifcaninannesi Enk3333 Tansiyonum düştü bebegimi hissetmemeye basladim ters giden biseylerin oldugunu dusundum 37+6 gunluktum doktorumyatis yapalim 1 hafta bekleyelim dedi beklemek istemedim 3.100 grmala oglusumu kucagima aldim suan 32+5 haftaligim ara ara gelen sancilarim var 37 girdikten sonra bu oglumuda hemen alicam inslah sezaryenle
Selcann Enk3333 hiç birsey gelmedi aslında bana temizlik (ev temizliği)yapacaktım hatta o gün aman nese yarin yaparım dedim usenmistim ertesi güne doğum yaptım 🤦♀️😂 akşamdan sancim gelmeye başladı sabaha kadar sıklaştı evde bekledim sabah gittim hastaneye.
Mom726272 Enk3333 tam 40 haftalık olmasına rağmen hiç doğuracak gibi hissetmemiştim 😅 ishal oldum o gün hafif ağrılarım vardı geçer diye düşündüm akşam Bi duş alam dedim iyi gelir sancıyı başlattı o duş gece uyuyamadım sancı sıklaştı 5 dkda 1 geliyo bende sürekli tuvalete gidiyorum bişey yok artık dayanamıyorum dedim acile gittik 4cm açılma gece 1.45 te yatış verildi ertesi gün 10.30 da doğum oldu ah ne günlerdi şimdi 2. Yi bekliyoruz 19+1 haftalık 🌼
Mom726272 Enk3333 amiin sağol kuzum benim doğum başlayıp bitme süreci zordu ya 😔bu sefer inşallah daha kolay olur 🌸 sanada bütün hamilelere de kolay doğum diliyorum
Gurbetkusu_43 Enk3333 Bir hafta hastanede yatışım vardı doğumu bekliyordum alttan tampon yani suni sancı takılmıştı sabahı yenisi takılacaktı çıkarmak için tuvalete gittiğimde et parçası gibi kan yapışmıştı bende çatı muayenesinden sonra oldu diye düşündüm neyse diğerini çıkardıktan sonra yenisi takıldı sabah 8/9 gibi. Akşam yemeği saati geldi bende ara ara hafif sancı başladı bende her zamanki suninin verdiği sancı sanmıştım ama öyle değilmiş 😅 yemeğimi kıvranarak yedim neyse tuvalete falan çıktım baktım suyum sızıntı şeklinde çamaşırımı ıslatmış anladım zaten ablama da sordum oda suyun dedi. Akşam 18 de başlayan sancım giderek sıklaştı (zaten doğum sancısını diğer sancılardan çok rahat anlayabilirsiniz farkı baya var çünkü) akşam saat 22.35 de sonlandı çok şükür 😊😊