busra0 Kızlar ben yeniyim aranızda 14hafta 6günlük hamileyim bugün özele gittim cinsiyet için erkek dedi değişme şansı varmı birde çıkıntısı büyük kordon olabilirmi
Annebebek000 busra0 googla hizli resim yukle yaz Sonra ilk sayfaya tikla Ordaki resim yukle bolumune resmi yukle biraz bekle linkini kopyala buraya yapistir canim
Annebebek000 busra0 yuklemissin ama burda acilmiyor kopyalarken biraz fazla yapistirma olmus kenarlardan bi kac harf silecen galiba linki kopyala direk buraya yapistir canim Hizli resim yukleden dene bi de
Annebebek000 busra0 eger bacak arasiysa bi cikinti var buyuk degilll bi de benimkini atiyim benimkine bakin ben 12. Hafta da gittim doktor erkege benzetti ama 100 de 100 bise diyemem dedii bacak arasi fotosu atiyorum buraya bi bakin acaba benim ki mi kordon boyle buyuk olmasi imkansiz cunku https://resimyukle.io/r/GsKGSenTg4
busra0 Annebebek000 Sizinkide baya büyük gibi benimde bacak arası üstü gibi geldi bir oğlum var buda kızım olsun diye istemiştm doktor erkek dedi ama çıkıntısı büyük geldi acaba dedim
Annebebek000 busra0 benimde bir oglum var rabbim gonlumuzden gecenleri omrumuze hayirli kilsinn sizin ki baya ileri hafta yanilma payi az gibi ama Allah bilir