Bursel Kızlar 17+4 haftalık gebeyim.Yüzümde ergenlik sivilcesi bile çıkmamışken birden bire sivilcelendi yediklerim ile mi alakalı sizce birde cinsiyet tahmini oluyor mu sivilceyle alakalı👼🙃
AhahHbzhz Bursel kızımda cildim bebek gibiydi şimdi oglusda aşırı bozuldu cildim her yerim sivilce dolu 😒
Fatos_teke46 beren_r biz 22 haftalığız bizim bile net deil Bir doktorumuz kız diğer doktorumuz erkek diyor 😂
ruzgarbebek valla benimde yüzüm bi anda sivilce doldu özellikle çene bölgemde iltihaplı bi seklde cogalıyor ve gebelikte herhangi bisey önerilmiyor sanırım🤧
Bursel ruzgarbebek kız kardeşimin gebeliğinde okadar pürüssüz olmustu ki suratı bebek gibiydi cildi bnde tam tersi çirkinleştim 😂
Fatos_teke46 Bursel inşallah kendini gösterir bebiş 😍 ve doktorunuz tahmini iyiyse inşallah öğrenirsiniz biz öğrenemedik bir türlü alışveriş yapicz şaşırdık kaldık makineleri iyi olmadığı içinde net söylemiyorlar 🤦🏻♀️
ruzgarbebek Bursel valla bende öyle güya erkek bebek güzellestririr diyolarda benim sivilceli bi yüzüm oldu 😔
Fatos_teke46 Bursel gerçekten öyle bizde inşallah 24 Mayıs öğrencz doğum günümden 1 gün önce sürpriz olck 🙈
AhahHbzhz Bursel doktora sormuştum ben ikisi arası farklı kızımda çok güzeldi cildim acaba erkekmi diye bunlarin cinsiyetle alakasi yok demişti ama bende öyle oldu :) belki erkektir :) sağlıkla gelsin 🥰
MDT Bursel benimde 16-26 hafta arası yüzümde sivilceye benzeyen ama sivilce olmayan kırmızı alerji gibi bir şeyler çıktı. Gülsuyu ve Gül yağı biraz yatıştırıyordu. Sonra yavaş yavaş azaldı 31. Haftaya girecem çok az kaldı.