Asyaayaz1 hayırlı olsun, ben 3 yıl önce evlenirken düğün paketi aldım çok uygun fiyata. Mobilyalarımdan çok memnunum, modeli ve kalitesi fiyatının üstünde. Benim vivense ile tek sıkıntım nakliye konusunda oldu. Belirtilen tarihte gönderilmedi, ürünlerin Ağrı’ya gideceğini sıkıntı olacaksa almayacağımızı söyledik, asla sorun olmaz her yere ekibimizle getiriyoruz dediler. Maalesef böyle bir ekipleri yok, tüm evimizin mobilyası buradan ve hepsi parça parça geldi. Mesela bomboş eve ilk önce yatak odası dolabı ve yemek masasının sandalyeleri geldi çok alakasız 🤦♀️ biz bu sıkıntıyı yaşadığımız il nedeniyle çekmiş olabiliriz, doğu nakliye konusunda problemli olabilir ama bu konuda bize hiç sıkıntı olmayacağını garanti ettiler. 2 3 ay uğraştım telefonlarda, bize bu yaşananlar nedeniyle 200 TL hediye çeki verdiler biraz devede kulak kaldı 😂 bu konuda özellikle uyarmak istedim, henüz almadıysanız nakliyenin nasıl olacağını konuşun. ürünler ile ilgili sorunumuz olmadı, defolu gelen bir koltuk olmuştu hemen iade alıp yenisini gönderdiler.
Vivense bir marka değil, gelen ürünler farklı markalara ait ama kalitesinden memnunuz.