Ozlemcyln Ben 10 ay önce doğum yaptım 58le hamile kalıp 80le doğum yaptım 22 kilo almıştım bbebeğim 5 aylıkken hamile olduğumu öğrendim yani ilk hamileliğimden 6 kilom kalmıştı 64le şuanki hamileliğime başladım şuan 21. Haftamdayım 69 olmuşum çok hızla almaya başlıyorum farkındayım bu kapanmada çok fazla aşırı yedim börekler tatlılar çikolatalar falan abarttığımın farkındayım ama asla bunları yemeden duramıyorum az da olsa yiycem yani ama kilo alımımı nasıl kontrol altına alıcam sizler kaç kilo aldınız
zehranurr Ozlemcyln bugün girdik 22 ye daha almadım. Tatlıyı canım istemediği için yemiyorum onun dışında ekmek, hamur işi, pilav, makarna bıraktım. Zaten biraz kilom olduğu için daha çok dikkat etmek zorundayım
Ozlemcyln zehranurr kesemiyorum deliricem bebeğimin sağlından önemli değil aldığım kilolar ama moralim bozuluyor
Dereyee 21.haftadayım 76 ile başladım 81.5 şuan iyi gibi de değil gibi de 🙂 tabi bende kusma iştahsızlık hiç olmadı 😃 ama hiç almayanlar nasıl almıyor onu anlayamıyorum 😀
Nihal42- Dereyee onlar sürekli kusanlar. Yoksa almamak mümkün değil. Bebek var e regl olmuyoruz hiçbişey yemesek bile bunların ağırlığı bile kilo yani
Zynpysrr umudunannesiii Lütfen bana da söyle ne yaptıysan 😂 haftamız, hamilelik kilomuz aynı ama ben 67yi gördüm 🤦♀️
umudunannesiii Zynpysrr Açıkçası hiç kasmiyorum hamur da yiyorum ,tatlida hatta az önce bir tost bir tabak da makarna yedim 😂 bulantimda hiç olmadj ama nden kilo almıyorum blmiyorm doktor gayet nrmal düzenli besleniyosundur dedi 😂
ada94 Ozlemcyln bende 22 haftalığım . Kızım 7 aylıkken hamile kalmışım 😂 65 le hamile kaldım 69um ve yürüyüş, bol su içtiğim halde . Bu hamilelikte çok ödemim oluşuyor anlamadım gitti .
tugene 24 haftalığım 58 le hamile kaldım şuan 64 kiloyum 6 kilo aldım toplamda ama uygulama da 8 buçuk kiloya kadar normal bu haftaya kadar yazıyordu o yüzden kasmıyorum 🤦🏼♀️ Sonuçta 6 aylık hamileyim 6 kilo normal yani 😂
Zynpysrr umudunannesiii maşallah diyeyim o zaman nazar deymesin sana😊 inşallah azıcık kiloyla bitirirsin hamileliğini 😊
Busegrkn Ozlemcyln 25. Haftadayım 55 le basladım 67 yin suan 😂 en hızlı giden benim sanırım ama karnıma bakacak olursak hala tam anlamıyla hamile karnı yok bu kilolar nerde anlamış değilim