Herkese merhabalar🤗
Öncelikle rabbim cümleminizin evlatlarına sağlık sıhhat versin, evlat isteyen herkese de hayırlısı ile evlat sahibi olmayı nasip etsin🙏🏻
1 ay önce kızım 38+4 te aşırı esmer ve çok fazla tüylü olarak dünyaya geldi. Ben çok beyaz tenliyim ve eşim de esmer ama çok koyu bir esmer değil. Ailem göçmen, annem kardeşim sarışın hepsi beyaz tenli. Eşim doğulu ama ailesi esmer değil buğday tenli gibi daha çok. Sarılık değerimiz ilk hafta 15.6 ya yükselmişti, 16. günde 6.4 e düştü doktor bir daha kontrol etmeye gerek yok dedi. Size sormak istediğim şu; bebeğim gördüğüm bütün bebeklerden esmer ve tüylü değil benim ailemde çevremdeki kimsede bu kadar esmer bir yenidoğan görmedim. Doktor tüyleri için benim gebelik şekerimden etkilenmiş olabileceğini söyledi. Bebeğimin elleri beyaz ama yüzü gövdesi, özellikle yüzü aşırı esmer, saçları da siyah. Benzer bir durum yaşayan var mı? Bebeğin ten rengi ne zaman netleşir? Sarılık, gebelik şekeri etkilemiş olabilir mi? Kilo olarakta 3.100 doğdu şu an 3.600. Bazı başlıklarda kilo alımının da ten tengini değiştirdiğini söylemiş tecrübeli annelerimiz. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum🙏🏻🌸