Meryemsmyye Gebelikte mide bulantılarınız ne kadar sürdü, geçmesi için uyguladığınız bir yöntem var mıydı?
Nur000 Meryemsmyye 14 haftalikken geçmişti. Şimdi 28 haftaligim arasira bulantilarim yine oluyor maalesef.
Linaasel Meryemsmyye doktoruna sor ONZDY 8 mg al ağızda eriyen tab.hunde bir tane kullan bez dKk için de kesiyor
Meryemsmyye gamzelianne1 hamileliğimin başında yazmıştı doktor, hiçbir faydasını görmedim. Zofer kullanmamı önerdi o da fayda etmedi
gamzelianne1 Meryemsmyye canim o zaman ictigim suya limon damlat 1-2 damla ve limon kokla ☺️ hafifletiyor mide bulantisini
Meryemsmyye evaburak95 umarım tekrardan başlamaz, hala çeken biri olarak bitmesini dilemekten başka bir çarem kalmadı galiba😊
Faatmaa Haftamda başladı şu an 19 haftalığım hala devam ediyo. Hastanede yattım serumlarla beslendim haftalarca hiçbişey yiyip içemedim. 47kilodan 41 kiloya düştüm hala da kilo alamadım. Şimdi çok şükür daha iyiyim ama günlük zofer 4 mg tablet kullanıyorum. Ona rağmen kıvrandığım zamanlar oluyo.Tam anlamıyla ne zaman bitecek bilmiyorum. Hamileliğin ilk yarısını bitirdik ama kızımız için sevinmeye fırsatımız bile olmadı
Meryemsmyye Faatmaa 5.hafta başlaması dışında her şey aynı zofer pek fayda etmedi bana ben de akışına bıraktım artık
Faatmaa Meryemsmyye tamamen kesmiyo zaten bulantıyı sadece hafifletiyo. En azından içtikten bi saat sonra bişeyler yiyebiliyorum