Yaprakdokumusever Sinirim bozuldu herkesinki güm güm atıyo bizim oğlanın derinlerden geliyo. Karnımda tok yine de meyve suyu içip ikinci kez girdim yine aynı. Siz böyle bişey yaşadınız mı?
Minnosunannesiii Yaprakdokumusever stres yapma stres yaptıkça daha çok öyle oluyor benim de başıma geldi
paradiseeeeee Yaprakdokumusever dün girdim bende geç hareket etti diye ebe yarım saat belli fazla tuttu beni ama hiç sevmedim nst çok sıkıldım çok tok karnına gittim sırt üstü yatmak işkence patlıycaktım azdaha
Burcu_NFUE Yaprakdokumusever bitter çikolata ve vişne suyu içip gittim şükür bi sıkıntı olmadı . Özellikle vişne suyu ve bitter yarım saat önce yemeli içmeli . Gayet güzel duyuldu sende öyle deneyebilirsin
Zeynep0332 Yaprakdokumusever pozisyonundan kaynaklı dedi cnm bana..benimde hiç sancım çıkmıyor bklm..yrn 38 nolacak 😇
Yaprakdokumusever Minnosunannesiii yapmamaya çalışıyorum bu şimdiye kadarki 5. Nst her seferinde tok olduğum halde açsın diyolar benden daha mı iyi bilicekler anlamadım 😂
Yaprakdokumusever Burcu_NFUE içtim 2.kez girdim şimdi sanki daha iyi oldu bide benim sancım var ama burda niye çıkmıyoki 😆
paradiseeeeee Yaprakdokumusever bazı doktorlar sokmuyor bile nts ben doktorum iİmdr diye başka doktora kontrole geçtim oda nst dedi üff hiç güsel degil
Burcu_NFUE Yaprakdokumusever vişne suyu ve bitter çikolata yatım saat önceden ye artık bundan sonra ☺️☺️☺️😂❤️
Yaprakdokumusever Zeynep0332 çok bekletmezler inşallah bikaç kişi vardı 41-42.haftaya gelmişler doğuramıyolar
Yaprakdokumusever Umi21 değildim kalp atışı varda yakalayamadı hareket ediyo kaçıyo derinlerden geliyo 🤷🏻♀️ Bakalım haftaya nolucak
Meralrabiamhmt Yaprakdokumusever ben gıttım ılkınde olmadı 2.de kagıt bıttı nst de 3 de yıne olmadı en son kalkıp eve geldim sınırden