Bsmlh Eceee7 emiyor ama yetmiyor mama arkasından kuzum baya iyi artık daha iyiyiz yaygarayı basıyoruz 🤣🤣 aşımız var pazartesi bakalım
Bsmlh Deletedmom737382 bende kız uyudumu yemek yap öbür cocugu toparla çamaşır as ev süpür tam diyorum tamam iş bitti bubuyumada uyurum hadiii yaygarayla bakıyorum akşam olmuş babamız gelmıs yemek saatı olmus🙄😁
Eceee7 Bsmlh canim birinci ay asisi mi ben daha saglik ocağına bilgi veremedim bugun 10.gunu hastane de bi asi yaptılar ilk aşısı idi
Deletedmom737382 Bsmlh aynen hicbirseye firsat yok rahat edemiyor insan. benimki zaten tavsan uykulu mübarek 😂 senin iki tane mi cocugun var tatlim
Bsmlh Eceee7 hastanedeki ayrı cnm o doğduğunda yapılan aşı sonra topuk kanı 2. Sı alınacaktı saglık ocağında 15/17 gün muaynesi oluyor sonra 1 ay asısı yapılıyor arkasından hastanede kalça usg cekılecek
Suzii-90 Bsmlh ebe bizi çağırmadı 15/17 gün muayenesine 4.gun topuk kani verdik 10.gunde hastanede kontrol vardi kilo almaya başlamıştı şuan iyi çok şükür 2 haziran aşimiz var
Bsmlh Suzii-90 He ne yemek ama sorma domatesleri doğrayıp te akşam 8 de topluyorum yalap şap melemen gece te 6 da yedım yemek akşam düşün😁🙈
Bsmlh Suzii-90 kuzum senınkı toplarımı bıraz sana bişi sorcam mama kaç saate bır verıyorsun kaç saate bır doyuruyorsun
Bsmlh Deletedmom737382 evet cnm iki tane biri büyük biri 27 günlük gece uykusu yok senın gene tavşan uykulu vallahı telefondan süpürge sesi acıyorum kendım uyucam az kaldı ona etki etmiyor😁😁
Suzii-90 Bsmlh kuzu ben 2 3 saatte bir veriyorum zaten uyanıp agliyo acıkınca emziriyorum da ama yetmiyo mecbur mama da veriyorum
Bsmlh Suzii-90 bende kendı uyanmasını beklıyorum 2,5 3 saate uyanıyor once emzırıyorum üstüne mama veriyorum ama süt az benımde
Bsmlh Suzii-90 ay ben kucağa alışacak dıye korkuyorum hele akşam 9 oldumu açıyor gozlerı 12 kadar ne pış pış kalıyor ne süpürge sesi yok bakıyor öyle
Eceee7 Suzii-90 canim benim kizda da sarılık cikti 15.9 kan sonucu 18 ustu olursa yatış yapacaklarmış 😔 seninkinde sonuc kaçtı nasıl bir tedavi😔