Turkan38 Beyzamom ben ilk gebeliğimde 4 ay kanadım fitil ve iğneyle gecirdim korkma Allahın izniyle bacaklarımdan akardı kan streslenme bundada 12 haftalıgım bir iki lekelendim bişey olmaz Allahın izniyle kontrollerini ilaçlarını ihmal etme
_Mina_ Turkan38 bende pruloton kullanıyorum progestan hap olarak kullanıyorum rabbim şifa versin inşallah sıkıntılı olanlara 🤲
Turkan38 _Mina_ _Mina_ aminn aminn korkmayın 2 yaşında kızım şimdi ne kanamalar gördüm Rabbim ol dediyse oluyor streslenmen hap agır olmuomu ben fitil aldım hep
_Mina_ Turkan38 öyle öyle rabbim ne derse onu Görücez inşallah kucağımıza almayı sağlıkla sıhhatle görürüz o gümleri fitil olarak kullandım bende ama artık hap olarak kullanıyorum ikisi de olur demişti doktorum
_Mina_ Turkan38 maşallah bu arada rabbim size bağışlasın evlatlarınızı iğneyi her gün mü kullanıyorsunuz ben haftada bir kere
Turkan38 _Mina_ amin amin suan sadece fitil alıom ama ilk zamanda proloton haftada bir progestan olursa 3 güne birdi hap olarak aşırı baş dönmesi yapıordu bende fitil al daha etkili hem dedi
_Mina_ Turkan38 bende de ilk zamanlar uyku yapıyordu alıştım progestana bana da bulantı yapar demişti doktorum fitil olarak alırsan daha rahat edersin demişti ama ben hap olarak rahat ettim