Miralinda Arkadaşlar 36 haftadaym hiç sancılarımda yok bebek aşağıda da değil hatta tam tersi göğsumun hemen altında. Doğuma yönelik hiç bir belirti yok normal mi. Cinsiyet kız
Ozge20ulu Miralinda benimdel sancım yok 37 gitcem aSada olmadığını doktor mu söyledi sizin tahmininiz mi
Selinnn123 Miralinda bebeği 38. Haftada dönen bile var canım normal benimde kız 30. Haftadan beri kafası aşağıda iki gece öncede kanamam oldu bebek kanala girdiği için lekelenme olmuş normal miş 36+4 olduk bugün
Selinnn123 Miralinda son haftada dönen bile oluyomus canım bebek dönmesi icin yapilan enzerszler var sanırım doktora sorarak yapabilirsin bence
MustafAyse Miralinda poposuda olabilir sirtiyla bende oyle saniyodum coktan donmus hep poposunu sirtini dayiyor gogsume mideme🙊
Sed22-09 Miralinda benim de öyle canım orada ayakları totosu vs olabiliyor bebeğin dönmüştür büyük ihtimalle benim de hep sağ göğsümün altında ama bebek dönmüş şekilde şuan
Mom5444 Miralinda kaburgada ağrı be itme gibi bir baskı hissediyorsanız ayakta olabilir ☺️ Bende 35+5 kaburgamda ara ara ağrı oluyor ebe bebeğin ayakları dedi 😊
Miralinda Sed22-09 hmm anladım. Muayeneye gidemiyorum randevum vardı tam kapanmadan dolayı iptal edildi şuanda da yeni bir randevu alamıyorum aklımda hep sorular var