tosya_08 Minik-anne-12 son 5 gün bugün kontrole gittiğimde biraz sancılarımız çıktı nts de eve geldik bakalım ara ara sancılar vuruyor bakalım ne zaman gelecek kızımız 🥰
Minik1portakal Minik-anne-12 ayy bunu yazacağımı hiç tahmin etmezdim ama son 2 🤲🏼🙈 Perşembe yatışımız yapılacak, heyecan korku, endişe, üzüntü, mutluluk hepsi bir arada ne hissettiğimi anlayamıyorum şu an 🤦🏻♀️🤪
_Nilayismail- SudeSelennnn benim son 11 ama belim ayaklarım çok kötü vajina üstünde ağrım oluyor ayağa kalkınca iğne batar gibi oluyorum
tosya_08 Efeela evet bir aksilik çıkmazsa normal doğum olacak inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Efeela tosya_08 amin inşallah biz de bekliyoruz işte bugün çatı muayenesi yaptı doktorum rahim hazır değil daha doğuma hiç belirti yok dedi bana. 39+1 deyim. Muayene sonrası bazen doğum tetiklenir şu iki gün iyi takip et kendini dedi ama bende tık yok 😇 cuma kontrol var tekrar sancı ile felan gitmezsem. Sizde nasıl durum?
tosya_08 Efeela hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🥰 ha bugün gelecek ha yarın gelecek diye diye bekliyoruz dün çok güzel sancılarım vardı artık yorulmuşum uyumuşum sancım geri gitti🙈🥰