bambumsu Tgcomer 900e verdik siparişi ama dolap şifonyer komidin kitaplık falan yok. Sadece yatak 90x190 çatısız altta 3 çekmeceli melisamother yeni.nesil.yatak diye geçiyor instagram adresinde. Dükkanlarıda öyle Fatih Tüzel yeni.nesil.yatak
LivaLiva Bizde 90-190 çatılı beyaz sipariş verdik ve çok sağlam birşey ağacı dediler su an hatırlamıyorum ama 100 kilo adam çıktı çatısındaki çıtaya oturdu hiç birşey olmadı 😂 içinde yatağıyla birlikte 1500 liraya yaptırdık bizde bakalım bekliyoruz
Deletedmom71 melisamother vuruyor bildiğin ya 😄 ilk kez oldu böyle. Dün pıt pıt vurdu. Elimi koydum üstüne öyle konuşuyordum falan elime bi vurdu 😂😂
Deletedmom71 melisamother kibardır o narindir şimdi anneciğine öyle sert tekmeler atmaz 😄 erkek bizimki, erkekler hep aynı ya 😂😂
melisamother melisamother çok güzel günde 1 2 kere hissediyorsun ben uyurken şimdi böyle karnımda guruldama gibi oldu baya bugünde
Deletedmom71 melisamother melisamother aynen çok hissetmiyorum ben de en fazla 3-4 defa daha günde yani. Bizimkine de 14. Haftada kız gibi demişti doktorumuz ama 18. Haftada kesin bi şekilde erkek bu dedi 😂😂
Deletedmom71 melisamother şuan 17+4 haftalığız işte. 17. Haftayı doldurup 4 gün almışız yani 18in içindeyiz yanlış mı hesaplıyorum 😂😊
Sabihanur Deletedmom71 Manisa da sanayide varmış bana da arkadaş önermişti.meet he diye aratın instagramdan
meltem343 bu yatak şu sıralar çok moda oldu almayı düşünüyorum sizce en ideali hangisi [https://www.kagitsepetim.com/montessori-yatak-89(url)