Kadertun Aysungzen Aysungzen doğru çıkan da var tam tersi olanda. Konu cinsiyet olunca düşünmeden edemiyor insan işte 🙈 sağlıkla gelsinler de 🤲🏻
Minigimm0611 Kadertun benımkı hep solda duruyor tabi bunu hareketlerini hissedince anladım ben ultrasonda hiç dikkat etmemiştim doğru mudur bilmem ama cinsiyeti kız☺️
Kozdmr Kadertun benimde sağda grnelde şişlik oluyor ve erkek 😍 doğruluğu varmiymis bunun ya😂 gerçi doğruluğu olsada cinsiyeti 4 . Ayda öğreniyoruz zaten sonradan şişmesi bişey ifade etmiyor😂
Aysungzen Kadertun amin bilirim bizde yeni atlattık 😄 I dönemleri bende herşey ters oldu ondan tüm belirtiler erkek ti ama kızım olucak 😃
busracnbk Kadertun benim de ilk başlarda hep solda duruyodu şuan 25+3 teyiz her yerde maşallah 😂 tezinizi çürütmek istemem ama bizimksi erkekk🙈🙈😍😂
Birkiz Kadertun seni çok iyi anlıyorum benmde 3 yaşında kızım var cinsiyet öğrenene kadar baya bı merak etmiştim çok şükür sağlıkla gelsın ınsallah. Allah senınde gönlüne göre versin
uykusuz1parol Kadertun Benimki de hep solumda artık diyorum doğurmayacam solumdan çıkacak zaten o rahatsiz ettikce iyice sola topluyor birde kendini
Flower3 Hep sağ şiş ve sağ yumurtalıktan döllendi bebeği de sağda daha çok hissederim, erkek bebeğim 👶🏼