ikiprensannesi2 Sarehifa Instagram da bir sayfa var 7 haftalıkken söylüyor da atmadım oraya da buraya öylesine attım belki hisleri kuvvetli olan vardır die
Hulyaaaa Gulsen4224 asko bana da.kiz dedin 10 . Hafta da 13 oldum hala göstermiyor benimkini de doğru bildin galiba 😂
Gulsen4224 Hulyaaaa kız bebeleri nazlı kolay kolay göstermiyor benim kızda göstermemişti hadi hayırlısı olsun inşallah balım😄😘🥰
Sarehifa @ikiprensannesi2 valla ben her ay düzenli bir şekilde hastaneye gidiyorum ama öğrenemedim bir türlü yarın 20! haftalık olucaz Perşembe de muayenem var ama çok merak ediyoruz
Gulsen4224 ege_ayaz_mom tatlım daha belli olmuyor 10 hafta üstü belli oluyor 2 hafta sonra bakalım gidersen 🌸😘
ege_ayaz_mom Gulsen4224 e bir hafta sonrada kontrole giderim 10 haftalık olur o zaman bakabilirmiisn😊
Hulyaaaa Gulsen4224 Kaçıncı haftada öğrenmiştim cnm sen bebisi. Benm şuan 13+4 haftaya tekrardan gidicem bakalim
Gulsen4224 ikiprensannesi2 canım ben 10 hafta üstü bebeklerin kafa kemik yapısına göre yorumluyorum 🌸
ikiprensannesi2 Gulsen4224 https://resimyukle.link/i/46hP11 birde siz bır yorum yapsanız 4 aya girdim hala göstermedi 😏