Yaseminsrvt Adminnn 2.3tür postumu siliyorsun hayırdır anlamadım? Dün gece kanamam olduğunu dile getirdim rahatsız olmanı gerektiren konu ne pardon? Kafana göre post nasıl siliyorsun anlamadım?
busegrr Yaseminsrvt konuyla alakam yok ama muayene sonrası kanamam oldu yazdığınız son post profilinizde gözüküyor
Sermec27 Yaseminsrvt postunuz duruyor ama bende baktım alttan muayene sonrası kanama dimi postuna adı
SerpilEsra Yaseminsrvt silindi yazmasi uygulama hatasi moderotorle ilgisi yok canim benim yaptigim yorumlarda bazen silindi gozukuyor sonradan duzeliyor
Papatyams_2021 Yaseminsrvt eğer postonuzda silindi yazıyorsa silinmemiş oluyor yinede kendi yazdığınız postu görmezseniz ozaman silinmiş oluyor bende de ara sıra silindi olarak görünüyor ama silinmiyor post
Yaseminsrvt busegrr Bende silindi diyor canım 🤷♀️ daha öncede silindi gebelikle alakalı soru sormuştum tekrar silindi yazıyor ama
Ladyy Yaseminsrvt isminize tıklarsanzı orada yorumlarınız postlarınız gözüküyor bazen böyle problemler çıkabiliyor. Ama postunuz duruyor..
busegrr Yaseminsrvt allah allah bilemedim ben şimdi baktım gördüm🙄 bazen postta cevap verirkende silindi yazıyor ama o yazıyı sadece siz görüyosunuz gibisinden sistemsel olduğuna dair açıklama yapmışlardı, acaba sizinkide öyle olabilir mi? ☺️
Yaseminsrvt busegrr Olabilir canım 😇 Dediğim gibi daha önce silindiği için tekrar o şekilde sandım sağolun 🙏🌼
Gulsurmeli Yaseminsrvt Silinen herhangi bir postunuz yoktur annemiz Yazdığınız yorumlarda bazen kullanıcı adınızın yerine [silindi] olarak yazması, anlık bir yüklenme hatasıdır. Yenileme işlemi yapınca hemen düzelmektedir. O an [silindi] olarak sadece siz görüyorsunuz. Tüm kullanıcılar size ait kullanıcı adınızı görüntülüyor. [silindi] yazması herhangi bir yorumunuzun silindiği anlamına gelmemektedir. Profilinize giriş yaparak [silindi] yazan yorumunuzun aslında silinmediğini görüntüleyebilirsiniz