sarsln merhaba kızlar sabah esimle iliski yasadık rahim yumusasın diye ama kanamam oldu kırmızı ve az degildi simdide morarma gordum cok hafif sancım oluyor 33+4 deyiz erken dogum riskim var kanaala girmisti bebek sıkı kontreldeyim doktor cevap vermedi daaha gitsemmi basına gelen dogum yapan var mı
BhrDnmz sarsln yani ben daha erken haftalarda 27 de yasamistim hemen doktora gittim. Erken dogum riskim vardi ve iliski bize yasakti. Bence mesai bitmeden gidin kanamam oldu diyin hemen baksinlar size
ASF123 sarsln bebek kanala girmiş olduğu halde mi yaptınız , normalde ilişkiyş yasaklamadımı canım doktor ? Bendede bebegin bası kanalda sanırım dogum pozisyonunda ve ilişki yasak , biran öncr git doktora en azından dogumu tetiklediyse durdururlar
Catmom sarsln erken doğum riski varken ilişki sıkıntılı diye biliyorum ben de. Doğumu tetikleyeceği için. İhmal etmeden gidin bence doktora
Osim sarsln 33 hafta erken dogum riskiniz var ama siz rahim yumusasin diye iliski yasiyorsunuz bu oyle bisey degilki sevgili anne bebeginiz riskli haftasi erken kilosu bilmiyorum ama solunum skntisi yasayacagi bir donemde sizin dediginiz dogum kolaylassin iliskiye girelim durum 38 den sonra istedigin kadar olsun biraz bilincsiz hareket etmisiniz kusura bakmayin 35 de hafif sancim vardi ona bile telas ettim siz yine bir gidin doktora
BhrDnmz sarsln suan 31. Haftamdayim bizim simdilik risk gorunmese bile o donemi yasadigimiz icin bidaha iliskiye girmedik korktuk. Sizde gidin iciniz rahat etsin
sarsln ASF123 doktor bisi demedi bildiniz uzere ki normal doğum icin iliski iyi diolar bizde ondan duzenli yapıyoruz
Efeela sarsln erken doğum riski varsa yasaklar normalde doktor beraberliği. Siz arayın ya da gidip görünün bu konuyu da danışın doktorunuza bence🌸
Pelinbyrktrlr sarsln Ama çok erken onun için sanki üstelik erken doğum riskiniz varmış. Genelde 36.haftadan sonra öneriyorlar doktorunuza bence kanamanız olduğunu bildirmelisiniz belki bir müdahalede bulunmaları gerekiyordur
milena11 sarsln içiniz rahat etsin bencede hemen doktora gidin riskli durumlarda normalde ilişkiyi yasaklar doktor muhtemelen unuttu size demeyi. 36 dan sonra ilişkinin nnormal doğuma etkisi oldupu söyleniyor oda %100 bilgi değil
Sonay-34 sarsln erken doğum riskin varsa bu haftada bunu yapmaman gerekmiyor muydu 37den sonra rahim yumuşaması falan başla bence riskliymişsin çünkü