BhrDnmz Merhaba herkese normalde 31. Haftama girdim ama kontrolde doktor 1 hafta ileride dedi kafasi bacagi ve karni icin. Sezeryan olucam istege bagli. Bebek bi hafta ilerideyse bi hafta daha mi erken olurum? Bilgisi olan yazabilir mi?
Elif2912 BhrDnmz bir hafta pek etkilemez fazla olursa once alinir arkadasim 36 da dgum yapti 4 bucuk kilo dgdu kizi
34_21_23 BhrDnmz hayır bebeğin ilerde olması doğum tarihini değiştirmez. Normal hafta takibi neyse o haftaya göre doğum olur
Nilaylks BhrDnmz bebeğim iki hafta önde kilosu da fazla doktorum 38+5 den önce alamam dedi ciğer gelişimini ancak tamamlamış olur riske atamam diyor
Selenimom BhrDnmz hayiretkilemiyor son adete göre doğum günü vermişti de bana. Bi de son hafta zaten yavaşlıyor gelişimi normale donuyor
BhrDnmz 34_21_23 ben sezeryan olucagim icin doktor 39. Haftada aliriz diyodu. Ama simdi bana gore 38 ama bebege gore 39 olucak hafta. Cunku cikarken bana biz kiloya yada cm’e gore tarih vermeyiz bebegin haftayla uyumuna gore veririrz dedi. O yuzden aklim karisti. 3 hafta sonra gel tarihi kararlastiralim dedi bide
Zey3400 34_21_23 bendede aynı durum var ve doktorum normal doğum düşünürsen seni 40.haftana kadar bekletemem sen 40 olduğunda bebeğin 42.haftasında olur dedi yani etkileyen bir durum🤔
34_21_23 BhrDnmz benim bebeğim de 1 hafta önde gidiyor doktor önden gitmesi doğum haftasını etkilemez dedi. Ama sezaryen için bilmiyorum
BhrDnmz 34_21_23 ay masallah🥰 insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Sizin ki kac haftalik?
BhrDnmz 34_21_23 yaa ne guzel bana zaman gecmiyor daha yeni 31. Haftaya girdik insallahnbende sizin haftalari hemen gorurum🥰🥰
BhrDnmz Nilaylks bunu duydugum iyi oldu en azindan bana secenek sunup sorarsa ben yinede 39 diyim suyu vs herseyi normalse. Ozaman olmaz erken dogum. Peki kotu bisey mi 1-2 hafta onden gitmesi?
Nilaylks BhrDnmz sanmıyorum doktorum kötü bir şey demedi tombik bebek diyor öyle olsa söylerdi diye düşünüyorum yani detaylı da falan da hafif böbrek genişliği dışında sıkıntımız çıkmadı tamamen iri olmasını genetik olarak yorumluyor minyon değil de iri olacak dedi
BhrDnmz Nilaylks ouu tospik severiz bizde🥰 saglikli olsunlarda tombik olsunlaf belkide boylesi hayirlidir ilk surecte kilo verirse en azindan kilosu korur ne biliyim oyle dusunuyorum🙏🏼🥰
34_21_23 Zey3400 doğum şeklini etkileyen bir durum sadece. Doğal doğum olmuyor mecburi doğum başlanıyor yada sezaryen oluyor iri bebek olacağı için. Doktorların demek istediği bebek önce gidince önde giden haftaya göre hesaplanmaz haftası değişmez 😊
BhrDnmz 34_21_23 evet bende sizden sonra kagan kocatepeyi izledim diyor ki kilosu ve boyunun uzun olmasi demek ciger gelisiminin yada organ gelisimininde bi hafta onde oldugu anlamina gelmez. Dogum sekli haklisiniz degisir ama sezeryanda alincak haftasi degismez
Zey3400 34_21_23 zaten sezeryan için değişmiyor normal doğum olursa son haftaya bekletemeyiz diyor doktor 🙃