Ozlem1122 Kızlar detaylı ultrason için Erzurum’da Metin ingeç e giden var mı bide 20+6 detaylı ya gitmek için uygun bi zaman mı
hatice3553 Ozlem1122 yorumlarına aldanıp gittik ama memnun kalmadık biz buz gibi bir adam 450 tl ye yazık
Buseylmz 24 haftalıkken gitmiştim Kars’ta oturuyoruz eşimin işi dolayısıyla. Biz çok memnun olduk. Bebeğimin boy boy resimleri ve sayfa sayfa herşeyi verdi elimize. O kadar uzun ve ayrıntılı bakıyor ki, tavsiye ederim🙏🏼
Ozlem1122 Buseylmz çok sevindim memnun kalmanıza bende bu hafta içi gidicem Ardahan’da görev yapıyoruz bizde
Ozlem1122 hatice3553 bizde bugün gittik çok uzun sürmedi detaylı bakması max 10 dk olmuştur çok kalabalıktı ona bağlıyorum artık
hatice3553 Ozlem1122 ben gittiğimde hiçkimse yoktu ona rağmen devletteki gibi apar topar gönderdi bizi soracağım şeyleri unuttum peki bebekle ilgili ne dedi size ? Bize 20.haftada ense kalınlığı çıkardı kaç doktora gittim hepsi normal diyor
Ozlem1122 hatice3553 bebeğin gelişiminde bi sıkıntı olmadığını söyledi bize 2 gün gerideymiş onu normal kabul ediyoruz dedi. Benim karaciğer enzimlerim yüksek geliyor daha çok onunla ilgili konuştuk
Mucizem31 Ozlem1122 kızlar benimde 3 hafta sonra gitmem gerekiyor. Ama lime gideceğimi bilmiyorum. Ücreti ne kadar Metin dr
hatice3553 Mucizem31 metin beyin özel muayenehanesi var 450 tl birde üniversitede atakan bey varmış perinatolog o da 270 falandı sanırım ben Metin beyi tavsiye etmem
Mucizem31 hatice3553 siz kime gittiniz. Ben özel hastaneye gidiyorum da 3 hafta sonra bizi ara dedi üniversite göndericez dedi nasıl olucak bilmiyorum sevk mi oluyor doktoru onlar mı ayarlıyor ben mi seçim yapıcam bilmiyorum
hatice3553 Mucizem31 beni Ardahandan sevk ettiler ama o sevkin bir önemi olmuyor yine randevu almanız lazım her türlü üniversite hastanesini aradım araştırdım iki tane perinatolog var biri atakan biri metin bey ama Metin beyin muayenehanesi var hastanede polikliniği yok dediler ben ona gittim memnun kalmadım
Mucizem31 hatice3553 çok teşekkür ederim canım bende o zaman atakan beye giderim randevu alınacaksa da haftamdan önce ararım hastaneyi randevu almak için yönlendirin derim.