123ozgee Beta değer sonucum geçen hafta 1137 şerde çıktı her taraf kapalı olduğu test yaptıramadım sonra hiç yarın da doktor kontrolüm var ilk defa gidicem sizce kaç kaftalıktır bilgisi olan ??
Aslhn12 123ozgee son adet tarihin kaç canım? Ona gören haftasını hesaplayabiliriz. Beta hcg iyi bebeği -belki- göremesen de keseyi görebilme ihtimalin yüksek
34_21_23 123ozgee son adet tarihine göre hesapla. Eğer düzensizlik varsa adet tarihine göre de belli olmaz muayeneyi bekle o zaman belli olur 😊
123ozgee Aslhn12 son adet tarihim 9 nisan da geç döllenme olma ihtimali da düşünürsek hesaplayamadım ondan testtin üstünden bir hafta geçti umarım keseyi de bebeği de yarın görebilirim 🙏🏻
Aslhn12 123ozgee hesaplamama göre 5+3 oluyor geç döllenme yoksa keseyi yarın görebilirsin diye düşünüyorum ama bebek bebek için ancak alttan vajinal muayene ile belki gözükebilir. Hayırlısı olsun kucağına almanı nasip etsin rabbim 🙏🏻
123ozgee Aslhn12 Çok teşekkür ederim 🙏🏻İlk gebeliğim ilk kontrolüm olacak o yüzden heyecanlıyım vajinal kontrolle görebilirsin diyor herkes de biraz korkmuyor değilim bakalım hayırlısı artık yarın gidecem 🙂
123ozgee 34_21_23 Yok adet düzenim çok düzenli hesaplamama göre 5+3 oluyor zaten de geç döllenme olabileceğini de düşünürsem o yüzden emin olamadım pek ondan :))
123ozgee 34_21_23 bir gün gecikti idrar testi yaptım pozitif çıktı 3 gün sonra da kan testi verdim sağlık ocağında 1137 çıktı beta değerim tabi bir hafta oldu bu,yarın da doktora randevu aldım gideceğim
123ozgee greybrde son adet tarihime göre 5+3 oluyor ama geç döllenme falan olma ihtimali de olabilir beta değeriyle alakalı olabilir mi tahmin edebilir miyiz diye merak ettim :)
greybrde 123ozgee ben 181 le öğrendim geç döllenme olmuştur yenidir dedi sağlık ocağı 2 hafta sonda kontrole gitti. 6 haftalıkmış mesela 🙄 geç döllenme değildir diye tahmin ediyorum maşallah beta bana göre baya iyi çünkü
123ozgee greybrde öyle mi diyorsunuz ya gerçi herkes diyor beta değerin yüksek birde ben geçen salı yaptım bir hafta geçmiş umarım görebiliriz ultrasonda yarın
greybrde 123ozgee ben 6. Haftada kese 9. Haftada kalp atışını duydum muhtemelen keseniz gözükür 2 güne bir 2 katı yükseliyor çünkü 3000 küsürde de kese rahatlıkla gözüküyor