dilekyerekaban Sᴀʙᴀʜ ɪʟᴋ ᴜʟᴛʀᴀsᴏɴ ᴍᴜᴀʏᴇɴᴇᴍɪᴢ ᴠᴀʀᴅɪ 🤗 6+2 ᴏʟᴅᴜᴋ ᴄ̧ᴏᴋ şᴜ̈ᴋᴜ̈ʀ 🤲 ᴋᴀʟᴘ ᴀᴛɪşɪɴɪᴅᴀ ᴅᴜʏᴅᴜᴋ ʙᴇᴢᴇʟʏᴇᴍɪɴ 💓 ɪᴋɪ ᴇᴍʀɪʏᴏᴅᴀɴ ʙɪʀɪ ᴛᴜᴛᴍᴜş 😇 2 ʜᴀғᴛᴀ sᴏɴʀᴀ ᴛᴇᴋʀᴀʀ ʀᴀɴᴅᴇᴠᴜᴍᴜᴢ ᴠᴀʀ 😊 ᴀʙɪᴍɪᴢ ᴏᴅᴀsɪɴᴀ ᴜʟᴛʀᴀsᴏɴ ғᴏᴛᴏsᴜɴᴜ ᴀsᴛɪ ʙɪʟᴇ 😍
poyrazinannesi3547 dilekyerekaban Hayırlı olsun karından mi baktırdınız bende pazartesi günü gtcem ilk randevum 7 haftalık ılgaz inşallah bizde görürüz duyarız
Dadas dilekyerekaban ah ben hala duyamadım kalp atışını 🤲 Perşembe günü inşallah bana da nasip olur. 🤲❤️🥰
dilekyerekaban poyrazinannesi3547 ᴄ̧ᴏᴋ ᴛᴇşᴇᴋᴋᴜ̈ʀʟᴇʀ ᴇᴠᴇᴛ ᴋᴀʀɪɴᴅᴀɴ ʙᴀᴋᴛɪʟᴀʀ ᴢᴀᴍᴀɴɪ ɢᴇʟᴍɪş ᴏʟᴜʏᴏ ᴅᴜʏᴀʀsɪɴɪᴢᴅᴀ ɢᴏ̈ʀᴜ̈ʀsᴜ̈ɴᴜ̈ᴢᴅᴇ ɪɴşᴀʟʟᴀʜ 🤲
poyrazinannesi3547 dilekyerekaban Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Dadas dilekyerekaban bende tüp bebekle hamileyim ultrason da 6 haftanın içinde dedi doktorum heyecanla bekliyorum 😊 geçen hafta gittiğimde kalp atışı için hala minik dedi 🥰
dilekyerekaban Dadas ᴅᴏɢ̆ʀᴜᴅᴜʀ ᴄᴀɴɪᴍ ʜᴀғᴛᴀʏᴀ ɴᴇᴛ ᴏʟᴀʀᴀᴋ ᴅᴜʏᴀʀsɪɴɪᴢ ᴏ ᴢᴀᴍᴀɴ ɪɴşᴀʟʟᴀʜ ᴄɪғᴛ ᴛʀᴀɴsғᴇʀᴍɪʏᴅɪ
Dadas dilekyerekaban Evet çifti ilk hafta ikinci keseden emin olamadı. İkinci hafta aaa ikisi de tutmuş dedi 😂 üçüncü hafta biri çok güzel büyümüş biri kenarda kalmış dedi ama olumsuz birşey demedi merakla bekliyorum şimdi 🥰
dilekyerekaban Dadas ʙᴇɴɪᴍ ᴛʀᴀɴsғᴇʀᴅᴇɴ sᴏɴʀᴀᴋɪ ɪʟᴋ ᴍᴜᴀʏᴇɴᴇᴍᴅɪ ᴛᴇᴋ ᴛᴜᴛᴍᴜş ᴢᴀᴛᴇɴ ɢᴏ̈ɴʟᴜ̈ᴍᴅᴇᴋɪᴅᴇ ᴏʏᴅᴜ ᴄ̧ᴜ̈ɴᴋᴜ̈ 11 ʏᴀşɪɴᴅᴀ ʙɪ ᴏɢ̆ʟᴜᴍ ᴠᴀʀ😇
Yenianneadayi2208 dilekyerekaban maşallah canım hayırlı olsun 💐 Allah kucağınıza da almayı nasip etsin