Rosea Kızlar benim daha bebiş çok yeni 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz dedi doktor ama nedense aklıma hep kötü senaryolar geliyor ya kalbi atmazsa diye ilk hamileliğim neden böyle düşünüyorum bilmiyorum ☹️
Rosea Rosea bide hamilelik belirtilerim hiç yok mide bulantısı aş erme baş dönmesi böyle yasaayanlar oldu mu?
Sed22-09 Rosea cabım zaten hemen belirtiler olmaz, 8-9. Haftalarda sonra başlıyor mide bulantısı vs ve korkma iyi düşün iyi olsun duyarsın inşallah hayırlısı ile kalp atışını bebeğinin😘
Mavimmzg Belirtiler herkeste olacak diye birşey yok aynı şekilde benimde belirtim yoktu ve hala yok göğüsler dışında. Ama çok şükür bebeğim sağlıklı. Boşuna kendinizi ve bebeği strese sokmayın iyi düşünün iyi olsun 💙
Rosea Mavimmzg bugün göğüslerimde bir sızı var sadece tek belirtim suanda o sanırım içim rahatladı teşekkürler :)
Mavimmzg Rosea ben göğsümdeki dolgunluktan,göğüs uçlarımın koyulaşmasından ve büyümesnden,göğüs damarlarımın belirginleşmesinden anlamıştım. Çok güzel geçsin hamileliğin inşallah 💙