Kizlar hazr benim oglan uyuyorken hemen hikayemi yazayım dedim sabh saat 8 bucuk civari doğurdum simdi hastaneden yatagimda uzanirken yaziyorum.😊
Cumartesi kontrolde pazartesi gelmezse yatış yapilip suni sanci verilecegi söylendi acilmamda yoktu sancimda ilk dogumumda suni aldigim icin bunda cok istiyordum kendi sancilarimla doğurayım. Dun gece esimle konuşurken bu gece cok hareketi gelicek heralde dedim ve icime dogan oldu. Oglumlada konuştum o gece gel anneni rahatsız et artik dedim😍allh kismet etti ve oldu sabah saat 4 bucuk gibi lavaboya kalktım geldim tekrar uyuyacaktım ki o sa ne gaz ve adet sancisi karışık karnima larnima karnima vuruyor ilk sancimla ikinci arasi 10dkydi onfan sonrakiler hep 3 ve 7dk arasiydi vurunca rahat bi 40 sn sürüyordu. Yinede evde sancimi çekeyim hemn gtmeyeyim dedim ablamı eve cagrdim geldi dus aldim sıcak suda bi 15dk kaldim esimde kahvaltıyı hazrladi onlar kahvalti yaparken bnde sancı cekmeye feval ettiim cunku ayni zamnda midemde bulaniyordu iki defa cikarttim(bu acilmanin olduğuna isaret ilk doğumdada boyle olmustum) artik dayanamicak hale femince hastaneye gttik hep beraber ablam giris islemlerini haletti esimde oglumuzla disarida beni beklediler. Gttim catala ciktm direk 8 cm acilma var dendi ve dogumhanedeki catala cikarttilar ekstradan sanci verilmedi. Ebe geldi biraz morel bozacak seyler soyledi bebeğin buyuk kilolu kac kilo biliyor musun tarzında. Gel gelelim ebe doktoru çağırdı allh razi olsun o doktordan gazladi beni hadi kizim hadi canim iyi ikiniyorsun diye sonuc olarak bir suru ikinma soncunda benegim cikti suyuyla beraber. Doktor tombul bi oglun oldu dedi. 4.110 gr 51 cm dogdu oglum💙 sonra plesantam dustu dikis derken odaya alindim oglum kilolu dogdugu icin solunum sıkıntısı yasadi 3 saate yakin yoğun bakımda kaldi simdi yanimda şükür 🙏 ben dogurdum kurtuldum rabbimde doğuracak olanlarin yardimcisi olsun insallh🤲