NAZ-Naz Anne adayları 32.haftadan sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz, kan ve magnezyum dışında vitamin hapına devam ediyor musunuz..
Serpil-3 NAZ-Naz hehhee ben doktora sordum bu ilaçları ne zaman bırakacam diye 😂bırakmak yoook sonuna kadar devam dedi decavit, magnimor, kalsiyum , d vitamini , ferrum fort bıktım valla hatta doğumdan sonrada içilecekmiş bi kaç ay
elifnurrrr NAZ-Naz Bende 32+4 oldum kan ilacı magnezyum ve vitamin kullanıyorum 21inde muaynem var bakalım devam edecekmiyim daha bilmiyorum
Omerhatice NAZ-Naz imom, kan hapı devit damla ve magnezyum kullanıyorum canim 33 deyiz. Kan ve magnezyum günde 2 diğerleri 1 kere 😊
Elfsndkl Ben decavit kullanıyorum magnezyumu 1 gün kullanıp 1 gün kullanmıyorum. D vitaminini sürekli kullanıyorum. Kan ilacı da devam yani. Ama yarın doktora gidicem o zaman sorucam devam edip etmicegimi
Serpil-3 kadriye25 aaa niye ki ben en başından beri vitamin kullanmaya başladım d vitaminini de sağlık ocağı veriyor zaten
Sed22-09 NAZ-Naz magnezyum ve vitamin ilacı başka bişey kullanmıyorum canım birde midem çok yandığı için gaviscon kullanıyorum
NAZ-Naz Sed22-09 Allah şifanı versin mide yanmasına ben kabuklu olarak salatalıkta çözüm buldum, bazıları sütte bulmuş, bazıları tahinde..
kadriye25 Serpil-3 bizim buradakiler vermedi decavit,magnezyum ve kan ilacı kullanıyorum sadece vitamin olarak
Dua35 NAZ-Naz Demir ilacı ,imom omega,magnezyum birde rahim ağzı kısalması var Progestan kullanıyorum