Ahsengmz12 Hamilelikte göbeğinizde oluşan çatlaklar için ne kullanıyorsunuz memnun kaldığınız bir şey var mı?
esmerrmm Ahsengmz12 ben bio-oil kullaniyorum ama catlamadan once kullanman gerekiyor catladiktan sonra hic bi kremin fayda edicegini dusunmuyorum . Karnimiz gittikce buyuyor ve büyüdükçe geriliyor bu olurken karnini nemli tutmazsan kuru olursa catlamaya devam edersin
Burcu_NFUE Ahsengmz12 göbeğimde henüz çatlak oluşmadı mustela çatlak kremi aldım 185 ₺ ye eczaneden bir alana bir bedava şeklinde aldım üst bacak göbek göğüs popoma günde 2 defa sürüyorum bu gidişle 15 günde bitecek bu krem 😬😂😂 diz arkalarımda bacaklarımda ve göbek yanlarımda mor çatlaklar damarlar oluştu doktorum varis dedi artmaya başladılar onlar için ne yapabilirim bilmiyorum
Lezginka Badger belly butter kullanıyorum. 31 hafta oldum, sadece hiç sürmediğim bi bölgede hafif bir çatlama oldu.. Sürdüğüm yerler sıfır.. Etkili demek ki.. Sonradan çok üzüldüm nasıl oraya sürmem diye.. Üst bikini Bölgesi, görmeseniz de unutmayın sakın