gazetecianne Bebişlerimin cinsiyetlerini tahmin edebilir misiniz lütfen yoğunsunuz biliyorum ama doktor söylemedi belki siz bilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻. @Gulsen4224
emiras59 gazetecianne birini erkeğe benzettim çok yüksek ihtimal ama diğeri için kıza benziyor emin olamadım 😊
Purpura26 gazetecianne Aynı benim oğlumun resmine benziyor her şeyleri belli 😊 12. Haftada öğrenmiştim ben doktor tahminde bulunmadımı
gazetecianne Purpura26 yok canım bulunmadı ya ikisi de farklı duruyor kafaları sanki ben de çok heyecanlandım belli olur mu diye 😂🥰
Purpura26 gazetecianne Evet canım üstteki erkek gibi geldi bana 😊 rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin
Mizgin28 gazetecianne merhabalar canim bende ikiz annesiyim genellikle çift yumurta ikiziyse 1 kız 1 erkek oluyor ama tek yumurta olursa geneli 2 si kız yada 2 si erkek oluyor
gazetecianne Mizgin28 çift yumurta kuzum benim de baya merak ettim açıkçası kafaları da fazla benzemiyor 😂☺️
Mizgin28 gazetecianne benimki de çift yumurta kuzum 1 kız 1 erkek rabbim kucağına almayı nasip etsin inslalah Allah’ın izniyle benimkiler 9 yaşına geldiler
Mizgin28 gazetecianne maalesef kuzum 2012 hamileydim 6..7 yıl kadar duruyordu daha sonra renkleri soldu gitti attım