Merhaba arkadaşlar buraya kendi hikayemi yazmak için hep sabırsızlandım acaba yazabilecek miyim diye çok düşündüm rabbim de nasip etti 🙏🏻 Doğum yapalı 11 gün oldu ve ancak yazabilmeye fırsat bulabildim 😂 33. Haftadan sonra sabırsızlanan kızım bizi doğum anına kadar hep çok telaşlandırdı. Ciğer geliştirici iğnemizi vurulup doktorumuz yerimden kalkmamamı 36. Haftaya kadar dayansa bebeğim için daha iyi olacağını söylemişti haklıydı da normal doğum zamanı 23 mayısı gösterirken ağrılara sancılara dayanamayıp doktoruma ben sezaryen olmak istiyorum dedim ve bayram öncesi alın dedim oysa ki çatım müsaitti doktorum normali isteyip son kararı bana bırakıyordu gözüm çok korkmuştu 37+5 e 7 Mayıs günü sezaryen günü aldık herşey normaldi fakat 6 Mayıs sabahı saat 6.30 da sancıyla uyandım nasıl anlatsam adet sancısı gibi hafiften giriyor dakika tutuyorum saat 8.30 a kadar düzensiz gelip gidiyor bir düzeni yok 15 dk 25 dk 10 dk dedim yalancı sancı yat geri 😂 sonra 15 Dk da bir 3 kere sancı girdi eşimi uyandırdım sancım var uyuyamıyorum dedim hemen annemi kaldırmaya gitti evin içinde bir telaş 9.30 da hastaneye gittik doktorum çağırdı nst de sancım görünmüyor 🙀 bir tane sancı çıktı ve doktorum şu cümleyi kurdu sen buna dayanamıyorsun bir sancı çıktı sancı diyebileceğim bari bugün alalım yoksa gece gelip doğurursun dedi ben kesinlikle sezaryen istiyorum diyince 😂 neyse tamam dedik acil sezaryen için öğlen geleceğiz benim odam hazırlanıyor o ara eve geçtik biz bi duş alayım dedim evim hastaneye 4 dk 😂 eve geldik sancılarım arttı 8 dk ya düştü şiddeti arttı 6 dk 5 dk derken hastaneye geri gittik normalde onlardan haber bekleyecektik ama dayanamadım hastaneye gittik doğumhaneye aldılar hazırlık yapmak için doktorum bi açıklığa bakalım dedi ve 6 cm açıklık 🙀 aman allahım sancı var ama öyle şiddetli çıkmıyor nst de ama ben kıvranıyorum çok hissediyorum doktorum dedi gel normal yapalım işin büyük kısmını bitirmişsin dedi yüreklendirdi eşim annem görümcem hepsi beni bi gaza getirdi epidural vurursanız tamam doğururum dedim 😂 hemen epidural vurdular bu arada saat 2 ben ondan sonra aşırı çok rahatttım eşim doğumhaneye girdi doktor ben eşim güle oynaya sohbet ettik sonra ebe hanım bi açılmaya bakalım dedi 45 dk da 10 cm olmuş hepimiz şok doğum başlıyor dediler biz bi telaş bi şaşkın anlatamam eşim alnımdan öptü ve doğumhaneden çıkıp kapıda bekledi hemen başladı doğum ve 5 dk da kızım kucağımdaydı o doğum anında ki acıyı tarif edemiyorum çok farklı bişey sadece şunu hatırlıyorum doktorum bi nefes al kendine gel dediğinde nefes almak istemiyorum ıkınmak istiyorum diyip var gücümle ıkındığım ve bir de ebelerin karnıma bastırdığı anı 😂 ama çok çok çok kolay bi doğum oldu saat 13.00 gibi dayanılmaz sancılar girdi ve 14.00 da epidural oldum 15.00 da kızım kucağımdaydı ve o an müthiş hiç bir ağrı kalmıyor tamamen bitiyor doktorum çok hafif bi kesik attı 2 dikiş hiç ağrısını hissetmedim kesik atıyorum diyince içimden sıcak bişey aktığını hissettim kanama mı oldu dedim o halimle doktorum kızın doğdu hayatım dedi o kadar hissiz o kadar mucizevi bi andı ki sezaryen diye gidip normal doğurmam ve bı kadar kolay olması beni çok şaşırttı. Ki ben asla perine masajı yapmadım yürüyüş yapmadım nefes egzersizi yapmadım hep bi tehlikem olduğu için 0 yürüyüştü zaten sezaryen istiyorum diye geri kalanı da yapmak istemedim ama rabbim böyle uygun gördü ve işimi çok kolaylaştırdı. Normal doğumdan korkmayın güzel anneler 5 dk da bitiyor herşey ve aniden ayağı kalkıyorsunuz ben doğumhaneden yürüyerek çıkacaktım da sandalyeyle ısrarlara çıkardılar 😂😂 en muhteşem an yavrunuzu kucağınıza aldığınız an gerisi boş 🥰 güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevaplarım 🥰