esmerrmm Nasil kullaniyorsunuz bu kan ilacini nirmalde sabah ac karna iciliyor ama benim asiri midemi bulandiriyor
Aylinsemih esmerrmm canm ben eczanede çalışıyorum bu kan ilaçlarını kullanırken 1 saat öncesi ve sonrası çay kahve kafein süt ve süt ürünleri tuketmeyin yoksa boşuna içmiş olursunuz
Minik1portakal esmerrmm ben akşam yemeğinden 1 saat önce içiyorum bi sıkıntım olmadı, sadece çok fazla uyku yapıyodu ilk zamanlar
esmerrmm Ilkheyecan2514 ben gece yatmadan once mide bualnti ilaci iciyoeum 2 tane o yuzden agir gelir
esmerrmm Aylinsemih canim bu kan ilacini sabah kahvaltidan 1 saat sonra icsem olurmu ac karna icemiyorum
Aylinsemih esmerrmm dediğim gibi 1 saat once ve sonra çay kahve kafesin süt süt ürünleri alma sabah zorlanırım dersen yatmadan 1 saat once dikkat et ic uyu
SerpilEsra esmerrmm bende iciyorum 2 prilam imom gynoferon. Gunduz mide bulantisi yapiyor bise olmaz bence cnm
Ilkheyecan2514 esmerrmm bende prilam kullanıyorum ikisini birlikte alıyorum kaç aydın bir problem olmadı ama sizin içiniz nasıl rahat ediyorsa o şekilde alın 😊
esmerrmm inci_inci hangi ilaci verdi ve verdigi bulandiriyormu suan . Ya aslinda bnde degistirttim ilki kapsuldu ama buda bulanti yapiyo anlamadim gitti vallla
inci_inci esmerrmm ferritin di galiba ama o da işe yaramadı bende ka degerlerim düşünce damardan demir takviyesi yapıldı 4 hafta arayla 2 defa