Teacher34 5+2 yim son adet. 14 eylül bugun doktora gttm kalp atısı duyamadım 4 cm de kıstim varmıs sorun yok dedı ama ıcım huzursuz kisti olan varmı acaba
1PrensAnnesi Teacher34 bende değil ama genelde duyuyorm kist gebeliğin ilerleyen zamanlarında kendi kendine yok olan çoğunlukta korkmayın ☺
Aysealty Teacher34 Ben 5+4ken gittigmde duyamadk sadece kesesini gördük 6+4te duyduk kalp atışlarını hiç endişelenme çok erken daha bende çok aglamıştım o 1hafta geçmek bilmemişti ama çok şükür 13haftalık olduk bile☺
Esrabayrakdar Teacher34 bende 6. haftada duyamadım sorun yok dedi dr. 7.haftada duydum Merak etmeyin bencede 🙏🏻
Teacher34 Aysealty hastaneden nasıl cıktım bılemedım kıstın var dedıgınde barı kalp atısını duyabılseydımmm dedm ıcımden
Asli Haftada altdan ultrason ile muayene ederse duyuluyor kalp atışları normalde 7. Haftada duyulur bende 7. Haftada duymuştum korkulacak birşey yok kasma kendini
Vitaminimm Teacher34 kafayı takma çünkü bende keseyi görmeye gittiğim gün 2 tane Nur topuların var dedi 😂 biri bebeğim biri de kist miş ama korkulacak bişey Yok zararı Yok sana dedi o yüzden rahatım 😘
Elisam 5+2 de duyulmaz canim endiselenme. 6.haftadan sonra goruluyo kalp atisi 7.haftadan sonra duyuluyo. kistte hic endiselenme canim benimde oluyodu hep folikul kistleri onemsiz dert etme
Sonay Teacher34 ben 6+5 günlükken duydum cnm acele etme duyarsın 9 haftaya kadar duyulan var. kist zamanla kaybolur inş üzülme .
Teacher34 Sonay ınsallah duyarım cuma tekrar gıdecegım. Bi de 10 kasımda umreye gideceğim o da korkutuyor
MKES Bende suan 4+4um lekelenmem oldu ama iki uc gundr yok reglimden once ogrendm hamile oldgumu😍😍ama cok korkuyorm bu cuma gdicez dr kesemizi gorsek hayirlisiyla😇😇
GizemDoan Teacher34 benim de vardı 1 aylık falandım doktor korkulacak bir şey yok hamilelikte olur geçer dedi ve geçti sıkıntı yapma kendine
1PrensAnnesi Teacher34 🙏🏻 Bol dua et inş kalbide 8 haftada bile duyulablr çnkü geç döllenme ise o daha 5haftalık bile değldr ferah tut içini inş duyarsın