meyram2019 Merhaba güzel anneler 😊 Villa kiralayıp tatil yapanlar var mi aramizda? Iki kizim var (20 aylik & 6 aylik), tatil için uygun olur mu sizce ? Ve hangi sitelere güvenilir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊 Bu arada Kalkan olmasada olur
BTSG04 meyram2019 biz iki kere gittik oraya ikisindede farklı yerden kiraladık internetten sayfalara bakabikirsiniz. Çok memnun kaldık her sene giyitmeyi düşündüğüm bir yer. Kalabalığı sevmeyenlere eşiyle daha özel vakit geçirmek isteyenler için ideal. Ama çocukla hiç gitmedim şimdi hamileyim doğsun yine giderim ama 😊 dışarıdan villaya yemek siparişi verebiliyorsunuz veya biz her akşam hem geziyor hem yemek yiyip eve geliyorduk. Birinci gidişimizde balayıydı çok gezdik ikincisinde daha çok villada dinlendik kahvaltıları kendimde hazırladığım oldu dışardanda yedik. Bunları sorun etmeyecekseniz tavsiye ederim. Ama otel olsun yemek servis hepsi olsun seviyorsanız bu şekil uygun olmayabilir
Cimen_bebek meyram2019 2 senedir Kaş, Kalkana gidiyoruz biz eşimle. Kesinlikle doğru seçim. Hepsivilla.com Villa Sepeti Tatilvillam.com sitelerinden hepsinden tuttuk. Çok rahat, huzurlu harika tatil imkanı oluyor😊
Cimen_bebek meyram2019 Bu arada bi tavsiyede gittigim villaları söyliyim bi bakın. Villa Sepeti sitesinden ‘Villa Porto’ ve Hepsi Villa sitesinden ‘Villa Beyza’ evlerine bakın tavsiye ederim. Son 1 yilda 2sine gittik memnun kaldık.
meyram2019 BTSG04 peki hangi siteden kiraladınız ? Banada daha güzel gecer gibi geliyor, malum iki çocukla insan daha seçici oluyor pandemiden dolayi
BTSG04 meyram2019 bizde yukarda arkadaşın yazdığı siteden kiraladık villa sepetim diye. İlk gittiğimizde kalkanda kiraladık ikincide islamlarköyünden ama orası biraz daha tepede çocuklarla daha zor olabilir yol uzun