Cilekkz-22 Deniz59 😄😄 kendinede pembiş lohusalık al prensesle uyumlu ol dimi 😄😄 neler yapıyon anlat bakalım alışverişe mi çıktın 😄😄
Deniz59 Cilekkz-22 zaten çıkacaktım ama kendim için 😄 çok kalabalık AVM’ler ya dayanamadım eve kaçtım
Cilekkz-22 Deniz59 ayyy evet ya bugün her taraf çok kalabalık ben çıkmadım ama haberlerde gördüm aşırı kalabalık var dışarda
Cilekkz-22 Deniz59 millet çocuğu laf dinlemez diye döver ama asıl bu milletin dövülmesi lazım işi yokken dışarı çıkanlara asla hakkımı helal etmiyorum 1 buçuk senedir eve tıkıldım kaldım 😔😔 hele bu halimizde çıkmak daha da riskli 😔😔😔
Deniz59 Cilekkz-22 aynen öyle bence hep evdeyim sadece hastaneye gelmek için ayda bi çıkıyorum kaç aydır kendime bişey alamıyordum mecbur geldim aldım
Cilekkz-22 Deniz59 bende cuma günü kontrole çıkcam bide haftaya felan dolaşmaya çıkarım büyük ihtimal yavaş yavaş eksiklerimi halletmem lazım
Likapaa Cicekkiz1 benimde kızmış 🥰 halk arasında bütün belirtiler erkek gösteriyordu ama rabbim kız evlat nasip etti elhamdulillah☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah 🤗